Filio90 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 chciałem sie zapytac czy są tańsze zamienniki do modelu hp 1510. Oraz ile kosztują, jakiej są firmy, i gdzie można je dostać. Bardzo bym prosił o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ludzie!! Pełno tu postów, że HP PSC 1510 to takie cudowne urzadzenie i z tych postów wynika ze juz masa osób to ma w swoim posiadaniu! Czy wreszcie ktoś mośe napisać czy da sie regenerwać tusze?? Nie wierze ze nikt z takiego ogromu społeczności tego nie robił/próbował... Jesli jest ktoś taki to bardzo proszę o informacje bo na allegro sa zestawy do regeneracji ale juz wiele osób o to pytało i nikt nie powiedział czy to w ogóle działa... z góry dzięki dla tych którzy sie zlitują :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemot Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) dzisiaj znalazlem zamineniki do tej drukarki firmy wielokropek od bardzo dobra polska firma ktora robi zamieniki do drukarek za duzo nisza cene. oto linki kolorowy 18 ml: http://www.ebe.pl/index.php?q=produkty&id=...c848a0d30e1fbe1 czarny 25 ml: http://www.ebe.pl/index.php?q=produkty&id=...c848a0d30e1fbe1 ja ich jeszcze nie kupilem bo niedawno kupilem ta drukarke, ale juz wczesniej korzystalem z zaminenikow tej firmy w innej drukarce i bylem z niej zadowolony. jezeli okaze sie ze pasuja do psc 1510 to byloby fajnie 3 i 5- krotnosc orginalnego tuszu a mam inne pytanie odnosnie tej drukarki. mianowicie ktos wwie jak zmienic rozdzielczosc skanowanych zdiec? bo zazwyczaj jak mam ustawione na 100dpi to rozdzielczosc zdiecia wnosi najmniej 889x1169 a chcialbym aby przy 300dpi wynosila 769x1024. czy ktos umie rozwiazac ten problem? Edytowane 11 Lutego 2006 przez przemot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ok, dzieki :) a mam jeszcze jedno pytanko: jaki sa marginesy drukowania tej drukarki?? czy da sie na niej wydrukowac 5mm od kazdego marginesu na A4?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimmm Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 witma w klubie tez jestes posiadaczem hp psc 1510 i wlasnie konczymisie zasobnik czarny 336 [5ml] i przynmierzam sie do zakupu reneratora do niego i uzupelnic dziada :) http://www.allegro.pl/item91079148_super_z...339_120ml_.html prawdopodobnie kupie ten zestaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 witma w klubie tez jestes posiadaczem hp psc 1510 i wlasnie konczymisie zasobnik czarny 336 [5ml] i przynmierzam sie do zakupu reneratora do niego i uzupelnic dziada :) moglbys napisac czy da sie drukowac na hp1510 5mm od brzegu wre formacie a4?? i jakbys kupil ten zestaw to dalbys znac co i jak i czy warto... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 ktoś kupił te zestawy do regeneracji albo zamienniki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 moglbys napisac czy da sie drukowac na hp1510 5mm od brzegu wre formacie a4?? i jakbys kupil ten zestaw to dalbys znac co i jak i czy warto... pozdro Nie rozumiem jaki ma być problem z drukowaniem 5mm od brzegu w formacie A4. Mając odpowiedni program ustawiasz dokładnie w jakich miejscach strony chcesz drukowac i nigdy nie miałem z tym żadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejq Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam , ja też mam 1510 , kupiłem zamiennik na tej aukcji: http://www.allegro.pl/item109052726_109052726.html i jestem bardzo zadowolony, pierwsze 5 kartek po pierwszym drukowaniu bylo w innych kolorach niz powinno , ale pozniej juz bylo tak samo jak na oryginalach , (wiem bo drukowalem zdjecia). Pojemniki nalezy uzupelnic zanim sie on skonczy , poniewaz wtedy drukarka "skapnie sie " ze to ten sam uzypelniony i go nie przyjmnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...