Paazik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jeden uporczywy błąd często mi wyskakuje: BcCode - d1, product 768,1: stop 000000P1 (0xf8bcd058, 000000002, 0x000000002, 0xf830efec) Następujące pliki zostaną dołączone do tego raportu o błędach Mini 120502-01.dmp, sysdata.xml. Błąd ten mi się pojawiał gdy po sformatowaniu instalowałem winka xp. I to w różnych miejscach: raz przy wybieraniu klawiatury, a to raz 1 minutę przed końcem instalacji, raz w środku. Błąd ten zaczął się pojawiać gdy zminiłem bank jednej kości na następny. Kierowałem się wskazówkami takiego specjalisty. Nie wiem co jest grane. Myślałęm na początku że to stacja dyskó( spliła mi się z miecha temu). więc ją odpięłem od płyty głównej. I to samo tylko teraz pojawił mi się już windowsie gdy grałem w grę.Ten błąd to z jakim sprzętem jest związany i co mam zrobić aby zapobiec temu. Jeśli będzie tak dłużej to chyba przejdę na winka 98 se:( (a nie chce tego). HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a pokombinuj z pamiecia i popatrz w wykaz urzadzen i zobaczy czy jakies przerywanie nie jest przypozadkowane do 2 urzadzen i raczej an software z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a pokombinuj z pamiecia i popatrz w wykaz urzadzen i zobaczy czy jakies przerywanie nie jest przypozadkowane do 2 urzadzen i raczej an software z tym Ej, Grzybu, a u mnie WinXP wsadził wszystkie użądzenia PCI na IRQ 11, serio, jest tam LAN, grafa, AC97, ACPI manager i chyba coś jeszcze, nie amiętam, bo jestem na 98, a na 98 wszystko ok, w biosie też się nic nie pokrywa po przepisywałem. Mam się martwić? Wiem że tak nie powinno być, ale już nie mam siły do XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 nie mialem sprzetu amd dlugow lapach moze on to tak rozwiazal ze wszystkie urzadzenia (choc niekoniecznie ) sa software'owe i tylko windows sobie sam wszystko tloomaczy jak chodzi i sie nie wiesz to chyba nie nalezy sie przejmowac u mnie winxp kazdemu rzadzeniu inne irq przyznal ale u mnie nic nei zintegrowanego i zadne urzadzenie nie jest software'owe nie wime jak Twoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Jak masz w Biosie ustawione ACPI stering to nie zmienisz IRQ a to że zmieniłeś bank pamięci to nie ma żadnego znaczenia chyba że ten obecny jest nie sprawny. A nie masz przypadkiem podkręconego kompa ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...