t0mster Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 siema, jutro jade na gielde komp. i nie wiem jakie plytki DVD kupic bo nigdy nie nagrywalem DVD, mozecie cos polecic ? bo nie chce kupic syfu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o_azgar Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Witam , Zalezy jaka nagrywarke posiadasz i na jakim sprzecie bedziesz te plyty pozniej odtwarzal. Ja osobiscie polecam: TDK , Verbatim , Dysan ewentualnie Platinum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 siema, jutro jade na gielde komp. i nie wiem jakie plytki DVD kupic bo nigdy nie nagrywalem DVD, mozecie cos polecic ? bo nie chce kupic syfu :P 1699583[/snapback] Ja osobiscie polecam Sony.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Polecam przede wszystkim Verbatimy i TDK. Z trochę tańszych mogą być jeszcze Platinum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 wszytstkie na tanyo yuden (w tej chwili producent najepszych nośników) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 jak masz nową nagrywarkę to nie zapmnij kupić dwuwarstwowych płytek dvd :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Ja jade caly czas na TDX x8 -R (kilkadziesiat sie wypalilo na NECu) i sa super jak za swoja cene (~70pln spindle 50). Kuzyn kupil +R i na Plextorze 716 tez nie ma problemu. 100% OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Ja nagrywam na BulkPaq-ach i Platinum-ach. Nigdy nic się z nimi nie stało, a mają bardzo przystępną cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...