t0mster Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 siema, mam pytanie czy mozna zrobic panel na ktorym bedzie pokretlo od regulacji Volume, oraz np przelaniczk ktory wylacza / wlacza dzwiek ?? jezeli tak to co jest potrzebne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Wszystko można zrobić, tylko pytanie w jakim celu? Skoro chcesz to mieć na panelu to znaczy że miałbyś z tego korzystać siedząc przy kompie (w przeciwieństwie np. do pilota na IR, etc). A w takiej sytuacji nie prościej w ustawieniach dzwięku zaznaczyć "umieść ikonę głośności na pasku zadań"? No chyba że celem jest jedynie szpanowanie przed kolegami, wtedy to zrobienie takiego ustrojstwa jest uzasadnione. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 potencjometr stereuo, włącznik bistabilny 2 obwodowy... lub też jeśli chcesz to w kartach SB5.1 da się sterować volumacją w sposób cyfrowy.. podłączając 2 przyciski do wyjscia na karcie... imho ja wolę sterowac takimi rzeczami robiąc skróty na klwaiaturze... bo na niej najczesciej mam rce położone.. nieraz nie che mi sie siegac po myszke a co dopiero siegać gdieś do komputera żeby sciszyć muze.. sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sativ Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 No i sa rowniez kalwiatury z pokretlami dzwieku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Propo katod to można je również zakupić w sklepie tiuningu samochodowego :wink: Jeśli natomiast jesteś leniwy i nie chcesz wpisać w google wyrazu KATODA to może należy poszukać w komputroniku, realitynet pctuning itd... Boshe to ja już więcej wiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Propo katod to można je również zakupić w sklepie tiuningu samochodowego :wink: Jeśli natomiast jesteś leniwy i nie chcesz wpisać w google wyrazu KATODA to może należy poszukać w komputroniku, realitynet pctuning itd... Boshe to ja już więcej wiem :lol: 1700801[/snapback] Taaa, szkoda tylko że nie wiesz w jakim temacie piszesz... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Nazir dla Twojej wiadomości część tematu z moim postem została przeniesiona... i powstało ot coś takiego :? Wypowiedź jest odnośnie wcześniejszych postów z innego już tematu. Nie trzepiaj się :wink: A może późno było i pomyliłem temat <_< Eeee tam ale wiecie że chciałem dobrze :) Edytowane 22 Października 2005 przez Jaro-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 co do zastosowania to ja moze odpowiem bo tez chce cos takiego zrobic - 1. leze w lozku w nocy i slucham muzy z kompa i mam wysoko do klawiatury 2. gram w need for speed'a na sluchawkach i stwierdzam ze jest za glosno a nie chce wychodzic do menu/windowsa zeby sciszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Co do tego drugiego to raczej każde słuchawki mają regulacje głośności na kabelku. A jak masz taki słuchawki co sie podłącza do głośników to w głośnikach możesz regulować głośność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 nie wszystkie np. jeżeli ma stare słuchawki, lub "pchełki" to zazwyczaj nie było tam regulacji głośności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...