andycole Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Moja konfiguracja sprzetowa to: ECS K7S5A+lan Duron 1000 Morgan Leadtek GF2Ti 32DDR 256 sdram Kingstom 80 gb 7200 obr/min Moje pytanie do doswiadczonych overlockerow brzmi: jak mozna bylo by podkrecic moj sprze? Przede wszystjkim chodzi mi o procek. Prosze o dokladne i proste wytlumaczenie, bo jestem ZOLTODZIOBEM :) Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 po prostu szykaj i zacznij od FAQ bo jak ci powiem zebys mu zapodal 2.0V i fsb 133 ti chyba nie zajarzysz zacznij od nauki chlodzenia bo to konieczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 masz czesc odpowiedzi - odblokowac mnoznik - mostki L1 - tyle ze bedzie 5 kreseczek... i fotka pogladowa - http://www.amdpower.com/images/morgan.jpg prawy gorny rog, mozesz uzyc np olowka B2 a do plyty chyba trzeba zmodowany BIOS zeby dalo sie zmieniac mnozniki FSB i napiecie - poszukaj postow moderatora e!Gr00bY gdzies wklejal linki do stron z przerabianymi BIOSami dla ECS znam kilka osob z takim prockiem i powiem ze wiekszosc ma ustawione 9x133 przy chlodzeniu powietrzem - tylko trzeba dokladnie polaczyc mostki bo np 1 kumpel dopiero za 3 lub 4 razem mogl zapodac mnoznik 9x a co do chlodzenia to powinien styknac nawet Titan D5TB - podkreslam powinien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...