Bulisoft Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 witam , mam problem z napedem a mianowicie win mi go nie czyta :( gdy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> sie komp to pisze ze wykryto dysk i naped a gdy win sie włonczy to w moim komputerze go nie ma :( , taśma jest dobra napęd tez bo testowałem u qumpla , pomóżcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Podzieliles na partycje, sformatowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulisoft Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 no wiec tak , cos tam sie bawiłem z hdd regeneratorem i nagrałem sobie obraz iso hdd regeneratorem póniej retsart zeby sprawdzic dysk i po restarcie juz go nie czytytało :/ mam xp sp2 no pomóżcie bo mnie sz*** tr*** :(((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulisoft Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dodaje fote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...