The_Structor Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 czytam wasze forum od ponad 3ch tygodni, mysle ze jest to niezastapione zrodlo informacji o sprzecie i sofcie, jednakze zarejestrowalem sie bo mam pierwsze swoje pytanie :D chodzi mi o lacze 512-2mb, chcialbym wiedziec ile kosztuje aktywacja i miesieczny abonament za takie lacza, tzn chodzi o przedzial pomiedzy 0.5-2mbit, mieszkam w rzeszowie i chialbym sie spytac, czy ktos zna moze jakies firmy ktore nidrogo moglyby wydzierzawic takie lacze, a moze ktos chce cos zarobic i zostac adminem malej sieci 13 osob :D dziekuje z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ludu pomocy na pewno ktos z was sie na tym zna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 raczej nie ten dzial i to jest powod ze nie masz zadnej podpowiedzi. umiesc tego posta tam gdzie nalez i loozik. beda odpowiedzi :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 hmm niby gdzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 hmm niby gdzie ??ośla łączka ? A co do tematu - http://www.tpsa.pl I link z banera u góry strony którą właśnie przeglądasz:) Poszukaj jeszcze jakiejś kafejki w okolicy (bliskiej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ja moge miec neo+ 4mbps za 200zeta i instalka standard 800zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ja moge miec neo+ 4mbps za 200zeta i instalka standard 800zlTZn tylko dla siebie czy szerzej udostępniasz taką możliwość. (pewnie jakiś znajomy pracuje w tpsa i nie robi ograniczenia - nie potrzebne będą inne modemy ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ja moge miec neo+ 4mbps za 200zeta i instalka standard 800zlTZn tylko dla siebie czy szerzej udostępniasz taką możliwość. (pewnie jakiś znajomy pracuje w tpsa i nie robi ograniczenia - nie potrzebne będą inne modemy ?)modemy takie same - poprotsu admin tepsiarz :mrgreen: - 9 userow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 nie wiem nie znam cen sam amm lacze 10mb only ja :-) i sobie jakos chodzi ale nie jestem z polski w polsce bym sie nie wyplacil :P provaiderow jest duzo po przegladaj ceny ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 moze i duzo ale nie w rzeszowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...