Jang Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Nagrywam plytke DVD(same mp3), mam 4,4gb, i jak zaczyna nagrywac to po chwili wyskakuje"Błędny adres bloku",co to jest mial ktos takie cos?? , trzeba cos jeszcz ustawic, tak mialem jak nagrywalem dane lub pliki z mp3. Nagrywarke mialem kiedys zwykla LG i nie bylo zadnego problemu... Z buforem cos moze jest hmm, normalnie nie wiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitty Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Też nie wiem o co chodzi, wczoraj normalnie skopiowałam płytkę dvd a dziś przy takim samym zadaniu wywaliło mi "błędny adres bloku". Szukam jakichś info na ten temat w internecie ale nic sensownego nie mogę znaleźć. Moja nagrywarka to LG GSA 4165b a soft do wypalania Nero 6.6.0.12 pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 chyba czeka mnie instalacja windowsa na nowo, może jakiś program przeszkadza, albo te nero,wgram sobie jakąś wersje 5 nastepnym razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitty Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Zauważyłam coś ciekawego otóż nero wysypał mi się przy próbie skopiowania płytki (poprzez obraz płyty) z prędkością 8x a przy prędkości 4x nie ma problemu..... hmmm dziwne to trochę..... nie wiem czy to przez płyty dvd żadne firmówki tylko jakiś badziew (ale rzekomo nadają się na wypalanie 8x) czy coś ze sprzętem.... ma ktoś jakiś pomysł? Dodam że symulacja przechodzi bez problemu a jak ma wypalać płytkę to wysypuje się na "Lead in" ale nie pali płytki tylko przerywa nagrywanie (płytka dalej nadaje się do zapisu...). W moim przypadku rozwiązaniem okazało się kupno innych płytek. Verbatim czy Esperanza chodzą super i zero błędów. Edytowane 22 Października 2005 przez Kitty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...