piotrek_mag Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Więc to bylo tak. Zmieniałem z głosników do ucznych na głosniki do monitora. Nagle komputer się zawiesił. Wiec go zresetowałem aten neichciał sie właczać. Po 2 dniach właczyłem i postanowiłem aby ponowic windowsa. Wiec sobie porobilem partycje itd... A teraz nie mam karty graficznej bo jak chce właczyc fife 06 demo pokazuje sie Fifa 06 wymaga akceleracji grafiki. W urzadzeniach(moj komputer -> własciwosci -> sprzet -> manager urzadzen) karty graficznej niema. Co jest??? Prosze o odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jak bys spalił karte to napweno komp by nie wstał a płyta główna zapiszczałaby lub dawala jakieś inne sygnały. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Prawdopodobnie nie wgrales sterownikow. Powiedz jak sie nazywa ta karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 moze by tak konfig podac B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_mag Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Tylko ja niewiem jaka mam karte wiem coś że ATI :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jeśli wiesz że ATI to już jest dobrze. Sterowniki są uniwersalne- pasują do wszystkich kart danego producenta- podczas instalacji same rozpoznają model karty. Tak więc ściągnij jakieś catalysty lub omegi i instaluj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 https://support.ati.com/ics/support/default...dge&folderID=27 wybierz swoj system operacyjny i potem pelne sterowniki - najlepiej te nie zbudowane z Ati Control Center Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_mag Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ok probuje dam odpowiedz jak to zrobie czy pomogło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_mag Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) POMOGŁO ALE jak zrobic jak mam problem z muzyczna. Kolega chciał przez gadu utworzyc aduio rozmowe i mu pokazało uzytkownik niema karty dwiekowej :mur: ... Karta Creativa Sound Blaster niewiem moze 2 moze nie :). Edytowane 15 Października 2005 przez piotrek_mag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 a moze poprostu jestes za NATem? jeden z was musi miec zewnetrzne IP wzglednie przekierowane porty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A może bardziej prozaiczny powód? Może tak jak w Twoim przypadku nie ma zainstalowanych sterowników do karty muzycznej? Tak se gdybam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 albo w gadu gadu nie masz ustawionego sound device'a :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 wez uruchom jakiegos everesta czy aide i sprawdz jakiego masz proca ile pamieci jakie mobo itd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...