arch Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Na poczatku chcialbym zaznaczyc, ze jesli chodzi o sprzet audio jestem zupelnie zielony, wiec prosze mi tu nie wyjezdzac z jakimis skomplikowanymi terminami ;p Chcialbym sobie sprawic jakis niedrogi zestaw stereo (wiem, ze ciezko bedzie w tym przedziale cenowym), ew. miniwieze. Mam dosyc maly pokoj, ponizej 10 m^2, moc nie jest wiec tak wazna. Zalezy mi na tym, zeby sprzet mial mozliwosc odtwarzania mp3 i cd-rw, sleep timer i pilota. Slucham przede wszystkim rocka, bluesa, rzadziej metalu. Mozecie cos polecic? Milo by bylo, gdyby ktos przejrzal allegro i doradzil jakies komponenty. Z gory dzieki. BTW wiem, ze juz byly podobne topiki, ale dla nieco innych przedzialow cenowych, poza tym z tego co czytalem, niektore kombinacje kolumn/wzmakowi lubia sie gryzc, wiec prosze sie nie czepiac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 To jest jakby wzór dla mini wież i z wielu opinii warta swej ceny Piano Craft E600 Yamahy http://allegro.pl/show_item.php?item=67934419 Cena większa od posiadanej gotówki ale masz tu czytnik DVD i masz elementy dobrego kina w stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A mi sie wydaje, ze rozsadniej by bylo gdybys poczytal coenico w tym topicu, ewentualnie tam spytal, bo jest tam kilka osob ktore naprawde maja pojecie ocb w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...