busyboy Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Witam Na wstepie przepraszam jezeli pisze w zlym dziale. Posiadam windowsa XP oraz grafike ATI Radeon 9550. Sprawa wyglada nastepujaca. Ostatnio bawilem sie z ustawieniami tv-out (konkretnie z podlaczeniem TV). Jednym słowem zrobilem to i jest ok. Ale w chwili obecnej mam nastepujaca sytuacje. Jak wlaczam komapa to xcaly obraz do momentu logowania (wpisania logina i pass) pojawia mi sie na TV (brak obrazy na monitorze) a od momentu zalogowania sie w wczytania ustawien osobisty i dalszej pracy pojawia mi sie na monitorze (brak obrazu na TV). Nie mam zielone pojecia w jaki sposb to spowrotem ustawic zeby bylo wszystko OK. Bardzo porsze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) a jak odlaczysz TV to masz to samo? moze TV masz ustawione na primary? ale to i tak dziwne, bo to wyglada jakby ustawienia byly zapisane na karcie :blink: Edytowane 15 Października 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A mnie się zdaje że masz wszystko dobrze :D Bo tak własnie powinno być :) Rozwiazanie ? Podłączaj TV od kompa tylko na czas użytkowania wyjścia tv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja mam problem podobny, aczkolwiek nie związany z wyjściem TV. Mam płytę ABIT AN8 ULTRA + SAPPHIRE RADEON X550 256MB i nie ma obrazu na monitorze gdy jest podpięty przez DVI! Ktoś wie o co chodzi? Na analogu jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Też tak mam czasami mi pomaga wyłączenie kompa ale nie wyłączenie monitpra jak się sam wygasi to włącz kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...