Kirk42 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jak w temacie. Czy ta karta nadaje sie do czegos czy lepiej szukac czegos z firmowych kart typu Radeon 9700 64MB bo jakby nie patrzec to to ma 64MB. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ta pograz w q3 ale w nowe gierki nie za bardzo wpiszw google intel gra... i stanie sie jasnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Nie znalazlem nic na ten teamt ale nadal nibardzo wiem co wybrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybul Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Stary wszystko działa , ja mam 128ddr na grafike w Intel media accelerator. Warcraft 3, Quake 3 itp graficznie gry chodzą na najwyższych detalach, a te nowsze to trzeba zmniejszać grafę. PES 5 demo działa mi dobrze na 800/600 low. Jednak jeśli masz możliwość kupić lapka z 9700 to się nawet nie zastanawiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 http://www.intel.com/design/graphics/gma900/ pierwszy link w google. http://www.sharkyextreme.com/hardware/moth...703_3379011__10 jak widac w 3dm03 jakies 1.1k pkt . porownanie z extreme graphixc2: http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/i915g.html milej leORT: ORT: ORT: ktury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Czyli z tego co wyczytałem to ta grafika intele tez jest bardzo dobra i tez pograc mozna. http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?MainPu...0&TowarId=14313 a co sadzicei o tym czy mozna na tym pograc?? bo spelnia moje wymagania i jest fajny cenowo Edytowane 15 Października 2005 przez Kirk42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A mam jeszcze jedno pytanie co sadzicie o laptopach z procesorami AMD Turion? Czy jest to lepsze od Centrino? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Osobiscie wolalbym Turiona, ale ja ogolnie jestem zwolennikiem AMD. A obiektywnie rzecz biorąc, to Turion ma 64 bit, Centrino mimo wszystko lepiej działa na baterii. Jak z wydajnoscia.... Turion to przyzwoity proc, Pentium M tez... pogoogluj zaleznie od zastosowan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jednak wybiore Centrino i raczej Aristo czy to sa dobre komputery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja naleze do goracych zwolennikow Centrino/Sonomy - sam uzywam i uwazam ze to dobra i sprawdzona juz platforma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja bym polecał coś takiego: http://www.vobis.pl/_index.php?a=jp&symbol=874092&parent=15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Witam. A ja wam powiem z własnego organoleptycznego doświatczenia że intel nie taki zły jak go malują, ja mam w swoim lapku starszą jego wersje i całkiem sprawnie daje sobie rade z gierką Bloodline w rozdzielczosci 1024x768 32bit kolor i z takimi samymi parametrami uruchamiam Medal of Honor Allied Assault, obydwie gry chodzą płynnie bez zająknięcia. Wiem że nie są to gry pierwszej młodości ale wyglądają i chodzą świetnie. Hmm i ku mojemu zdziwieniu Bloodline przy instalaci chcial zainstalowac dx9 wiec nie wiem czy z niego kozysta ale wiem napewno ze IE2 nie obsluguje dx9 a gra chodziwyśmienicie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cove_16 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Aristo - bardzo dobry sprzęt. Nawet sie nie zastanawiaj. Ja bym brał go w ciemno. Osobiście posiadam sprzęt tej marki i nie mam żadnych zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolony B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...