melonik251 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 mam problem z płyta asusa a7v8x-x a dokładnie z biosem. mam nastepujace objawy: przy odpałce kop wchodzi mi samoczynnie do biosu i zmieniaja sie czestotliwosc procka oraz mnoznik, po zmienieniu na prawidłowa nie chce wyjsc z biosu tylko wisi , ajak sie mu pomoze wyłacznikiem to nie da sie go załaczyc i jest tak jakby w stanie chibernacji. taki schemat sie powtarza prawie cały czas. a jak uda mu sie wystartowac to znów nie mozna uruchomic ponownie windowsa bo tez sie zawiesza . wiec nie mam pojecia co sie moze dziac. jak ktos wie o co moze chodzic bede wdzieczny za rade. miłego dnia B) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 prawidłową to znaczy jaką ? jaka reszta sprzętu ? proc zasilacz army ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zacznij od wgrania najnowszego BIOS-a dostepnego na stronie producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...