Skocz do zawartości
dawuald

Athlon 64 3200+

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :rolleyes:

Dzisiaj przyszedl do mnie procesor AMD Athlon 64 3200+. Kupilem go na allegro i jest ponoc nowy :). Jak ze nie mam jeswzcze coolera o nie moge sprawdzic czy wszystko z nim ok. Mam jedno glupie pytanie ktore az wstyd zadac ale troche mnie to martwi. Na dole wszystkie te nozki sa proste - wszystko tak jak ma byc. Gorzej jest od gory ten metal jest taki jakis troche wgniecony. Zrobilem odpowiedni rysunek. Nie jest to zdjecie robione przezemnie. Czerwone linie odpowiadaja tym malutkim wgniceniom.

Dołączona grafika

Z tym ze to na łókach to jest zarysowane tak od gory a juz te dlugie wgniecenia sa tak po boku. Procesor jest w wersji OEM dlatego sie troche martwie ze mogl sie wgniesc jak lezal gdzies na magazynach. Prosze o odpowiedz i sorry za tak glupie pytanie.

PS Jak sprawdzic czy to VENICE da sie to jakos wywnioskowac z tego co tam jest napisane na tym "metalu" :)?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam  :rolleyes:

PS Jak sprawdzic czy to VENICE da sie to jakos wywnioskowac z tego co tam jest napisane na tym "metalu" :)?

Pozdro

1700673[/snapback]

To Clawhammer w rev CO(nie współpracuje z 2T) 2000MHz(mnożnik 10) 1MB cache podstawka s754 30 tydz.2003r

Edytowane przez Ricci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za extra szybkie odpowiedzi. No to juz sie uspokoilem :)

To Clawhammer w rev CO(nie współpracuje z 2T) 2200MHz(mnożnik 11) 1MB cache podstawka s754 30 tydz.2003r

Ale nie bo ten co jest na zdjeciu to dalem tylko przykladowy. Ja mam inny ale ze gora wyglada podobnie to na nim przedstawilem jak sie sprawa ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za extra szybkie odpowiedzi. No to juz sie uspokoilem :)

Ale nie bo ten co jest na zdjeciu to dalem tylko przykladowy. Ja mam inny ale ze gora wyglada podobnie to na nim przedstawilem jak sie sprawa ma.

1700735[/snapback]

Napisz pierwszą i drugą linijkę oznaczeń(Venice ma ozn BP rev E3 i BW rev E6)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom nie boj zaby ;) ja swojego kupilem u chlopcow w 4speedzie wersje oem i tez jak przyszedl to mial na czapce ryski, ale gorzej bylo bo jedna z nozek byla wygieta :mur: :mur: :mur: NIE moglem go w socketa wsadzic , ale mimo iz trzesly mi sie rece wyprostowalem te nozke i hula ze az milo ;) pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi