@ndrew Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Witam. Podczas pracy tlena strasznie wolno otwierają się strony( praktycznie sie nie otwierają). Przeinstalowałem go jeszcze raz i to samo. Jak tylko go zamykam, w trayu nadal jest ikona tlena . W menager urządzeń widnieje cały czas proces tlen.exe. Dopiero jak go zamknę poprzez menagera to net dostaje kopa i wszystkie strony odpalają się szybko. NOD32 żadnych wirusów nie wykrył. A co najdziwniejsze- jak zamknę tlena przez menager urządzeń i odpalę przeglądarkę jako pierwszą i później tlena to net chodzi normalnie. Co może być tego przyczyną? Zauważyłem, że ściągając coś z netu, flashget stał w miejscu, jak tylko zamknąłem tlena -wystartował.Podobnie jest z Bitcometem- nie mogę go odpalić gdy tlen chodzi. Edytowane 15 Października 2005 przez @ndrew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 moze spy na kompie? zwalony system? zainstaluj sobie konnekta... obsluguje gg tlena jabbera i jeszcze wiele, wiele innych sieci.. a do tego czeste aktualizacje, stabilnosc, funkcjonalnosc i nie zamula kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 popieram przedmowce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...