luki2 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Witam tak jak w podpisie zastanawiam sie nad tymi pamieciami Geil lub nad PDP Z gory zaznaczam, ze pamieci moge kupic tylko w komputroniku(poprostu moge cos wybrac do wartosci 400zł lub wyzej za doplata po moim zdechlym epoxie). Chodzi mi przedewszystkim o to ktore sie lepiej kreca, mam geile value 2x256 i np. na cl2 ida bez problemu ale jesli chodzi o podkrecanie to nie probowalem za mocno. Wiec czy takie PDP tez pojda bez problemu na cl2(przy magistrali 200mhz) i czy bede mogl cos z nich wycisnac wiecej niz te 200mhz. Z opinii w komputroniki wynika, ze te patrioty na nanyach krece sie dobrze a na infineonach juz niezbyt wiec w takim razie skad mam wiedziec na jakich kosciach one sa?? Czy jest to napisane gdzies czy moze po numerach serii mozna to rozszyfrowac?? W tej chwili jestem bardziej sklonny kupic PDP ale pewnosci nie mam tymbardziej, ze bym musial trafic dobra serie na odpowiednich kosciach. Plyta glowna na jakiej beda pracowaly to Abit AN7. Z gory dziekuje za rzetelna pomoc. Edytowane 15 Października 2005 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...