tumi Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Mam monitor 17", jest to dosyc stary monitor no name :) problem pojawil sie jakis czas temu i nei wiem czy to wina jego czy grafiki. Jak wlaczam komputer to obraz zanika tzn slychac z monitora rozne trzaski i obraz miga a moze czesciej go nie ma. Po kilku minutach sytuacja sie uspokaja i wszystko dziala prawidlowo. Wyglada to tak jakby cos musialo sie nagrzac. Co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 a czy nie masz moze jakis dziwnych przebarwien? bo moze juz kineskop siadac, a rowniez moze tez zasilacz niekontaktowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 w sumie to obraz juz jak sie uruchomi jest wporzadku. Co do zasilacza to chyba jest ok bo czemu mialby nie dzialac tylko na poczatku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 nigdy go nie wlaczalem, moze powiedz mi gdzie mam szukac do tego ustawien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 nie mam tych ustawien, a mam stery ze strony nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 mam XPka, ale nie mam teraz tych monitorow 1 lub 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 tak wygladaja moje ustawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 tak tylko nie wiem jaki to jest monitor, kupilem go z odzysku i nie ma zadnych nalepek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 czy nikt nie ma na to pomyslu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...