Benek88 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Mam problem bo posiadam tylko 256 mb ramu i mam winde xp pro, czy ta ilosc ramu jest wystarczjaca pod ten system czy raczej przerzucic sie na 98 SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 jaki komp? ja jechalem na xp chyba ze 4 miesiace na 128MB i nawet dobrze szlo, wiec jezeli nie masz procek przynajmniej 1GHz to jakos bedzie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja mam na asus'ie [patrz sig] XP'ka i jakos tam dziala... tylko sie czeka troche na wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 1. Jak wykosisz ten "ładny" styl - Lune - to spokojnie pociągnie i będzie ładnie śmigało. Mój komputer --> Właściwości --> Zaawansowane --> Wydajność --> 'Najwieksza szybkość'. Włącz klasyczne foldery windows, listę zamiast ikonek. Przyśpieszy. Możesz się też bawić w wyłączanie usług - ale to już wyższa szkoła jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zależy od dysku .... jak awykłe ATA 100 to można jajo znieść momentami gdy głupi word się ładuje kilkadziesiat sekund .... Ledwo chodzi office i przeglądarka .... Tylko do biura się to teraz nadaje. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...