victor89 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 panowie... takie taktowanie na na suchym lodzie? :> Bez obrazy, ale nie wzbudza to we mnie najmniejszych emocji :P Coś kiepawy ten venicek ;) trzeba dorwać jakiegoś poządnego, 1,9v mu i ostro się z nim pobawić ;) powiem wprost - jak na rozgrzewke to git ;) Tylko szkoda tej płytki :(... pomyślcie jeszcze coś nad chipsetem i jego chłodzeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 panowie... takie taktowanie na na suchym lodzie? :> Bez obrazy, ale nie wzbudza to we mnie najmniejszych emocji :P Coś kiepawy ten venicek ;) trzeba dorwać jakiegoś poządnego, 1,9v mu i ostro się z nim pobawić ;) powiem wprost - jak na rozgrzewke to git ;) Tylko szkoda tej płytki :(... pomyślcie jeszcze coś nad chipsetem i jego chłodzeniem 1702534[/snapback] Przepraszam czy mógłbyś czytać uważnie co pisze wcześniej ? Jak byk napisane jest, że gdyby nie problemy to byłoby więcej MHz i lepszy czas. Venice według Ciebie kiepski :blink: ponad 3.1GHz na w/c to mało. A vcore realne u Nas dochodziło do 1.9v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Przepraszam czy mógłbyś czytać uważnie co pisze wcześniej ? Jak byk napisane jest, że gdyby nie problemy to byłoby więcej MHz i lepszy czas. Venice według Ciebie kiepski :blink: ponad 3.1GHz na w/c to mało. A vcore realne u Nas dochodziło do 1.9v. 1702588[/snapback] dlatego napisałem że na dobry początek jest git ;) Hmm, kipski - źle się wyraziłem, oczekiwałem po nim więcej, w końcu DI + 1,9v mogło zdziałać więcej :) gdyby nie te problemy... :( ajj... płakać mi sie chce za tym DFI :( Macie w planach zdjęcie czapeczki? Tak czy inaczej - good job boys ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Więcej MHz ibędzie git :D Czekamy do 28 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ajj... płakać mi sie chce za tym DFI :(mnie też :sad: Macie w planach zdjęcie czapeczki?Zdejmowałem w poprzedniego Venica i juz nie zamierzam bo potem ciężko sprzedać :P Tak czy inaczej - good job boys ;)Dzięki B) ale to nie koniec jeszcze :gitarzysta: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dzięki B) ale to nie koniec jeszcze :gitarzysta: 1703154[/snapback] Chyba, ze nastepna plyta pojdzie albo co innego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Chyba, ze nastepna plyta pojdzie albo co innego :wink: 1703281[/snapback] niech Twoje słowa sie w g...o obrucą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Chyba, ze nastepna plyta pojdzie albo co innego :wink: 1703281[/snapback] Przestań krakać. Więcej MHz ibędzie git :D Czekamy do 28 :wink: 1703109[/snapback] Będzie będzie B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) 28 bedzie wielki grzyb nad slaskiem :P jak sie chlopcy znowu do di dorwa to strach sie bac :lol2: Edytowane 16 Października 2005 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 28 bedzie wielki grzyb nad slaskiem :P jak sie chlopcy znowu do di dorwa to strach sie bac :lol2: 1703361[/snapback] grzyb to będzie jak sie do LN2 dorwiemy :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Hmm no cóż, myślałem ze z taką izolacją i asmaflexem będzie lepiej niz z asmaflexem... 1701156[/snapback] z tego co sie orientuje to to jest armaflex grzyb to będzie jak sie do LN2 dorwiemy :twisted2: 1703414[/snapback] Przy ln2 lepiej wieksza uwage zwrocie na izolacje bo juz jest mniej "lajtowy" niz di... fakt faktem roznie to bywa ja mialem plyte zaizolowana gorzej niz Wy i nie udalo mi sie jej zajechac nawet po ukonczeniu zabawy wyszedlem na fajke, azot wyparowal i cala plyta "plywala" po paru minutach - nadal zyje :wink: ... roznie bywa sam a-flex bez problemu wystarczy nie ma co stosowac innych izolacji i tym podobnych materialow a tym bardziej nie ma sensu paskudzic plyty zadnym syfem na czas benchowania dobrze zalozona izolacja z samych mat w 100% styka. Edytowane 16 Października 2005 przez Scoon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 28 bedzie wielki grzyb nad slaskiem :P jak sie chlopcy znowu do di dorwa to strach sie bac :lol2: 1703361[/snapback] nie pitol bo moje p4 i plyta przezyja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Szkoda tej plytki, R.I.P. DFI :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_1 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Cześć sorki ze wam sie troszke w temacik wetne ;) ale moze by uzyć specjalnego spreju do ochrony płyty przed wilgocia :unsure: taki jaki sie stosuje przy instalacjach elektroniczych narazonych na wilgoć :) Sorki ale nazwa mi z głowy wyleciała ale to chyba było jakoś PC Clin czy jakos tak. <_< A tak pozatym niezły wyniczek ;) [*] DFI [*] O/C RULES ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 chlopaki, znam ten bol ze sprzetem... coprawda nie po DI ale przy benchowaniu polecial moj bartek i nf7'ka. wspolczuje. no risk no fun :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Heh:/ czyzby juz nie bylo na swiecie tych slawnych bartkow od rapry:/ Mi tez poszedl sie gonic razem z DFI Infinity:/ No risk no fun no score Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 chlopaki, znam ten bol ze sprzetem... coprawda nie po DI ale przy benchowaniu polecial moj bartek i nf7'ka. wspolczuje. no risk no fun :lol: 1712194[/snapback] Cale szczescie ze chociaz jakies wyniki zdarzylismy zrobic :-P Nie to co culmena :lol: :sad: ..wymiekl w przedbiegach :mur: pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Chcialbym zauwazyc ze w kategorii AC wymiatalem :P Tak samo osiagnelem conieco w max stable fsb ;] Jak bym jeszcze raz kiedys dorwal takiego proca nie zawachalbym sie jeszcze raz sprobowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Heh:/ czyzby juz nie bylo na swiecie tych slawnych bartkow od rapry:/ Mój też niestety padł... :/ 2700MHz @ 1.95V... :/ A co by było na "-" Devil & Matiz -> chłopaki zbierajcie na mobo... macie DI, macie parowniki... można coś zdziałać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Heh:/ czyzby juz nie bylo na swiecie tych slawnych bartkow od rapry:/ Mój też niestety padł... :/ 2700MHz @ 1.95V... :/ A co by było na "-" Devil & Matiz -> chłopaki zbierajcie na mobo... macie DI, macie parowniki... można coś zdziałać ;) 1714057[/snapback] Mobo będzie już niedługo, więc wracamy do walki :) Izolacja będzie lepsza, także nie powinno być takiej wpadki jak za pierwszym razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no i jeszcze platforma konkurentow do testowania jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 podziwiam was ja bym sprzetu i to takiego niepoświecil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 zycie wymaga poswiecen! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no i jeszcze platforma konkurentow do testowania jest :D 1714625[/snapback] Matiz jest od A64 a ja od wszelkiego Intela :) A64 nie jest dla mnie ;) Nie życie tylko o/c wymaga poświęceń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 posiwecilem chlopakom moj ramik na boje z intelem , oby sie sprawdzily na intelu :) mam nadzieje tez ze jako pierwszy zostane poinformowany o wynikach :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 dales swoje tccd z podpisu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 dales swoje tccd z podpisu? 1715834[/snapback] dał :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ooooooooo no to moze byc bardzo ciekawie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Ejj..dzis 30 a tu dalej nic o tym co zescie zmajstrowali !!! Edytowane 30 Października 2005 przez RepsOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 nie bylo krecenia , memki mam juz w domu a chlopaki zawiedzieni bo atkowi cos " wypadlo " .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...