RepsOn Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 o LoL <- tyle powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 krecenie bedzie, przed wyjazdem jeszcze zdazymy poprostu godziny nam nie pasowaly bo ja wolalem wczesniej a matiz pozniej bo devilkowibylo w sumie obojetne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 No i co? :> jakies wyniki :> czy znowu cos wypadło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) No i co? :> jakies wyniki :> czy znowu cos wypadło? nitk nie mówił że narazie coś będziemy robić, atek, może się na grudzien umówimy? Edytowane 7 Listopada 2005 przez Matiz_sc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 jestem jeszcze 2 tyg w polsce wiec grudzien odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No to chopcy ja was ugadam Sobota..godzina 12:00 Wypijecie se po piwku (bezalk) pogadacie..potem sie zabierzecie za robote..i ma byc duzo zdjec..bo fajnie sie oglada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 jesli dobrze pamietam to musi to byc w tygodniu ze wzgledu na DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 no w sumie racja ;] No to piątek panowie..dla chcacego nic trudnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 w piatek jest 11 listopada czyli swieto wiec raczej lodu nie kupimy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 w piatek jest 11 listopada czyli swieto wiec raczej lodu nie kupimy:) No właśnie tak jak pisze atek, to musiałby być czwartek, a ja siedze do 15 w szkole... Atek kiedy wracasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No kurde same klody pod nogi !!! duzo fotek robcie sednio 1 fotka na minute ma byc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No kurde same klody pod nogi !!! duzo fotek robcie sednio 1 fotka na minute ma byc ;] Człowieku ja nie mam takiego łacza! Fotek ma byc duzo, ale jakies ciekawe, a nie ..... Ile płacicie za DI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 na nic sie nie umówiliśmy a Wy tu o jakieś fotki gadacie ... 4,5zł + Vat na kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 na nic sie nie umówiliśmy a Wy tu o jakieś fotki gadacie ... 4,5zł + Vat na kg Rozumiem ze sie nie umowiliscie, ale my sie domagamy :] 4,5 zł ale za bryłke? ile zuzyliscie za pierwszym razem jak DFI pajdła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Człowieku ja nie mam takiego łacza! Fotek ma byc duzo, ale jakies ciekawe, a nie ..... Ile płacicie za DI? Ja tez mam ciekie łącze..ale fajne fotki sie fajnie ogląda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja tez mam ciekie łącze..ale fajne fotki sie fajnie ogląda :D no niby tak:] ale moja neo128 sie poci ;] // a z DI to juz wiem ze 10 kg i ze bryla o jest na poczatku :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 minimalnie można kupić 10kg i jedynie w granulacie. Bryła kosztuje 1,5zł za 1kg ale nie mozna w chorzowie brył zamawiać. Zużyliśmy jakieś 2-3kg. reszta wyfruneła :P 5kg wystarczy na cały dzień jeśli sie ma 1 komp i 1 kontener ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 matiz ja wyjezdzam do londynu na dluzej chyba ze mi jutro nie wypali bo mam WKU to jeszcze zostane...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 matiz ja wyjezdzam do londynu na dluzej chyba ze mi jutro nie wypali bo mam WKU to jeszcze zostane...:) I z kłencenia nici.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 a kto powiedzial ze nici? ja mam czas ale koledzy mowia ze cos funduszy nie maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 a kto powiedzial ze nici? ja mam czas ale koledzy mowia ze cos funduszy nie maja koledzy oboje mają długi... wiec qpa :( przykro mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 w jakich proporcjach mieszaliście DI+Spiryt Di + Aceton P.S Bryłki bardziej opłaca sie kupować ;) Tylko małe niedogodności z łupaniem występują ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 w jakich proporcjach mieszaliście DI+Spiryt Di + Aceton P.S Bryłki bardziej opłaca sie kupować ;) Tylko małe niedogodności z łupaniem występują ;) bardziej oplaca ? pod wzgledem ceny moze i tak, ale granulat lepszy imho bo nie musisz nic robic, tylko sypiesz i zalewasz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 bardziej oplaca ? pod wzgledem ceny moze i tak, ale granulat lepszy imho bo nie musisz nic robic, tylko sypiesz i zalewasz :Pgranulat - 4,5zł/kg bryłka - 1,5zł/kg na 10 kg (które wystarczy spokojnie) zyskujesz 30zł... czyli wystarczy ci jeszcze na 2 takie zabawy ;) Powiedzcie jeszcze coś o tych proporcjach o które spytałem wyżej Lepiej używać spirytu czy acetonu? Spirytu bezpieczniej tyle wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 granulat - 4,5zł/kg bryłka - 1,5zł/kg na 10 kg (które wystarczy spokojnie) zyskujesz 30zł... czyli wystarczy ci jeszcze na 2 takie zabawy ;) Powiedzcie jeszcze coś o tych proporcjach o które spytałem wyżej Lepiej używać spirytu czy acetonu? Spirytu bezpieczniej tyle wiem :D czy jak juz sie zaczynasz bawic w extreme benching to czy 30 zl to majatek ? pomysl ile kosztuje nowy proc albo mobo jak zrabiesz cos. pozatym doplacic 30 zl i miec komfort, czy byc zulem i rozwalac bryle mlotkiem i przecinakiem ? Zalatw sobie Eter dietylowy, to juz wogole hardcore i wedlug roznych zrodel daje nam dodatkowo -20 stopni, wiec jest o co walczyc (troche niebezpieczne ale co tam, raz sie zyje :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 czy jak juz sie zaczynasz bawic w extreme benching to czy 30 zl to majatek ? pomysl ile kosztuje nowy proc albo mobo jak zrabiesz cos. pozatym doplacic 30 zl i miec komfort, czy byc zulem i rozwalac bryle mlotkiem i przecinakiem ? Zalatw sobie Eter dietylowy, to juz wogole hardcore i wedlug roznych zrodel daje nam dodatkowo -20 stopni, wiec jest o co walczyc (troche niebezpieczne ale co tam, raz sie zyje :D) jakby nie patrzeć - masz całkowitą racje. Wygodniejsze to to jest dużo bardziej ;) Tak tylko przypomne o podanie proporcji mieszania DI + spiryt (może być metanol? Chyba że w trakcje zabawy będziemy spragnieni :P) oraz DI + aceton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Możebyc spirys spod opony(o czym już pisalem) w proporcjach takich coby było duzo lodu, troche spirolu i zeby nie wystawało z kontenera :D Zalecana konststencja śpika z nosa B) i to sobie w tedy w rurce ładnie bulgoce... Proporcje acetonu to duzo lodu i b. mało acetonu bo się wygotuje jak będzie za ciepło. Konsystencja jak wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Możebyc spirys spod opony(o czym już pisalem) w proporcjach takich coby było duzo lodu, troche spirolu i zeby nie wystawało z kontenera :D Zalecana konststencja śpika z nosa B) i to sobie w tedy w rurce ładnie bulgoce... Proporcje acetonu to duzo lodu i b. mało acetonu bo się wygotuje jak będzie za ciepło. Konsystencja jak wyżej świetnie o to mi chodziło :) ile tego spirolu zużyliście? Nie wiem w razie czego, ile do babci krzyknać :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 połówka spirola i kapka acetonu bo po wlaniu aceta od razu były problemy :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 w przyszłości możecie zrobić na kontener taki kołnieżyk, jak sie robi na świece, coby wosk po łapach nie kapał ;).. w razie awarii macie zbiornik awaryjny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...