prezesrm Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Witam, jaka jest max. temperatura w P4? Mam płytke Abita BD7-II i wydaje mi się ze te wyniki sa troche zawyzone ,bo procek osiaga okolo 55-60 C. Ile ustawic w plycie na "warning" (tzn. ze zaczyna piszczesć ze jest coś za wysoko z temp.) a ile na "shotdown" (wyłącza sie)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 bro!!! wejdz na strone intela, tam masz jak wol tabelke dla wszystkich prockow. bez przesady z lenistwem. i shutdown sie pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jak zrobisz shotdown to juz sie nie właczy :wink: Zabezpieczenie w P4 przed przegrzaniem IMO nie jest konieczne. Procek potrafi sam zadbać o swoje zdrowie. Nie to co AMD :wink: => no offence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ja sie staram aby w stress nie przekroczyła 60, ale ja mam wiliamette Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Stress to ja robie swojemu jak jest chłodzony pasywanie albo wogule bez radiatora :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wlacz jakis softowy cpucool i zostaw go na cala noc. Poem daj znac czy nadal system dziala :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Witam Do 60 stopni nie powinieneś się martwić, a max temp do badajże 75 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Cytat Witam, jaka jest max. temperatura w P4? Mam płytke Abita BD7-II i wydaje mi się ze te wyniki sa troche zawyzone ,bo procek osiaga okolo 55-60 C. Ile ustawic w plycie na "warning" (tzn. ze zaczyna piszczesć ze jest coś za wysoko z temp.) a ile na "shotdown" (wyłącza sie)? Abit-y mają z...ane czujniki temperatury. Poczytaj trochę forum na www.overclockers.com Możesz spokojnie odjąć 10 stopni od temperatury proca... Na swoim BD7(starsza wersja :lol: ) również mam za wysokie temperatury(55'C), mimo dobrze przewietrzonej obudowy oraz nadmuchu bocznego(powietrze brane spoza obudowy jest nadmuchiwane bezpośrednio na procka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 gaz - a po co mi CPU Cool skoro XP ma idle w sobie?? System działa bardzo luźno przy 1.775v przy 2.4 bez aktywnego chłodzenia :) Przy 1.45v tez działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 55-60 jakos bardzo dużo ja namoim 1.8A mam temperaturo okolo 40-MAX 45 po podkreceniu na 2610..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Cytat 55-60 jakos bardzo dużo ja namoim 1.8A mam temperaturo okolo 40-MAX 45 po podkreceniu na 2610..... Czy tu nikt nie czyta wcześniejszych postów. Masz inną płytę, masz inną temperaturę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...