Joker_king Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Są dostępne nowe stery Nvidia 81.84 podobno wprowadzono dużo zmian.Mozna je pobrać z tąd http://download.nvidia.com/Windows/81.84/8...ternational.exe jak ktoś przetestuje to niech powie czy są dobre. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Z tego co pamiętam owszem wprowadzono dużo zmian ale głównie jeśli chodzi o Sli czyli łączenie kart różnych producentów itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Czy nikogo nie interesuja te stery?Napewno coś dadzą ale co ja nie moge sprawdzic bo jestem poza domem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 mysle, ze mojemu 4ti to i tak nie pomoze. Ciekaw jestem tylko jaki dadza przyrost mocy w nowych kartach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Prosze was o przetestowanie myślę ze będziemyz nich zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 tu masz link o porawionych sterach 81.84 link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 No ja je mam na kompie ale nie sprawdzałem wyników przed ich instalacją, w każdym razie jak na wersje beta wsio działa i daje się kręcić karte. Może ściągne zer0point ale nie wiem czy mi nic nie uszkodzi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 To jak warto ściągać i instalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 To jak warto ściągać i instalować? 1701470[/snapback] Czy warto to cięzko mi stwirdzić no ale zawsze to kilka BUG-ów mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 81.84 mniej wydajne od 77.56 , 78.01 ,78.03,78.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jak wyzej - na 78.01 mialem lepsza wydajnosc w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jak wyzej - na 78.01 mialem lepsza wydajnosc w grach 1705296[/snapback] POTWIERDZAM! j.w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 U mnie inaczej O_o Niedawno byłem zmuszony do przeinstalowania sterów. 78.01 ( z jakiegoś powodu wróciły, być może od kręcenia kartą ) właczam gierke i patrze że strasznie słabo ciągnie. 81.84 odrazu lepiej i mam w miare stała ilość fps bez v-sync i 3dmark wyskrobał nieco więcej punktów ale nie wiem ile na 100% ponad 200. na obu sterach grafa była po OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Dzis wyszła paczka 81.85. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvasiu Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Dzis wyszła paczka 1706817[/snapback] no wlasnie pobralem i mam problem... nie moge zmienic rozdzielczosci "na stale"... przy poprzedniej wersji mialem taka zakladke, gdzie moglem ustawic dowolne odswiezanie przy danej rodziałce... obecnie nie widze czegos takiego i mam problem z ustawieniem danej czestotliwości przy 1024x768.. ustawiam 100MHz wszedzie gdzie tylko moge i na pulpicie jest ok.. w grach mam 60 lub 75 <_< co jest nie tak?? gdzie to pozmieniać? sprzet jak w sygnaturce dzieki pozdro Qvasiu Edytowane 22 Października 2005 przez Qvasiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...