osek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 NOKIA 61XX *#06# IMEI *#0000# Wersja oprogramowania *#9999# (Nokia 6130) Wersja oprogramowania *#92702689# (czyli *#war0anty#) Wejcie do trybu serwisowego. *3370# Włącza system kodowania dźwięku Enhaced Full Rate #3370# Wyłącza system kodowania dźwięku Enhaced Full Rate *4720# Włącza oszczędność baterii o ok.30% #4720# Wyłącza oszczędność baterii witam, wiecie czym grozi/co daje np te 30% ? albo to z tym dźwiękiem? opłaca sie to w ogóle wpijać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) system enhaced full rate daje lepszą jakość dźwięku, ale podczas rozmowy "zżera" o wiele więcej energii. Sam zdecyduj czy się opłaca. Nie wiem na czym polega tryb oszczędności baterii ale wiem, że domyślnie jest włączony, więc możesz go sobie darować... Edytowane 15 Października 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 oszczędność bateria co prawda- mam w menu teleofonu ;] i teraz zauważyłem że "poprawa słyszalności" też jest w menu... czyli te kody abytnio nie są dla mnie, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dokładnie tak. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...