Kleiber Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 witma, zaisntalowałem win xp z sp2 scalonym, przez nlite. wsio ok ,ale jak wsadzam cd ,lub podłaczam aparat przez usb wyskakuje ochrona plików systemu windows . cd dysk nie jest prawidłowy. włóż cd dysk z SP2 co mam zrobcić . dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleiber Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 znalazłem , może sie przyda http://www.microsoft.com/technet/prodtechn...5b0b4cbf5f.mspx komenda to sfc /revert Z uruchom komenda sfc /scannow,włóż płytę z XP do napędu,po sfc spacja. I nie powinien już przy starcie dawać komunikat. Poczytaj o sfc i komendach. /scannow - sprawdza natychmiast wszystkie pliki systemowe /scanonce - to samo, co wyżej, ale przy starcie systemu (tylko raz) /scanboot - to samo, ale przy każdym starcie /cancel - wyłączanie SFC /quiet - zamienia wszystkie pliki systemowe bez pytania /purgecache - kasuje pamięć podręczna plików i sprawdza wszystkie pliki systemowe /cachesize=x -ustawienie wielkości pamięci podręcznej plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...