Xingu Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Mam problem ze starenkim, piecioletnim CTX'em. Mala 15', model VL 550 ale dobrze mi sluzy, odkad mam kompa. Ostatnio zauwazylem dziwna rzecz. Jak wylacze komputer, monitor jest nagrzany. Jak wystygnie - zaczyna piszczec :P Przestaje dopiero wtedy, gdy go wlaczysz lub posiedzisz pare godzin przed kompem, zeby monit sie na powrot nagrzal, wtedy znow jest cicho do ochlodzenia. Czemu tak piszczy ?? Cos sie psuje czy jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xingu Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Dzieki za porade. Mi to nie przeszkadza, ale rodzicow wkurza :D Ale i tak komp jest w moim pokoju, wiec nic im do tego, ze MI piszczy :D Temat do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 zadne cewki zimne luty sprawdz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 LOL TYSIACE LUTOW :P miernik w lape i do roboty ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 sproboj zmienic czestopliwosc odswiezania na wieksza lub mniejsza, moj monitorek tez piszczy przy 85hz jak ma 100 lub 75 utawione to jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironfan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mam ten sam monitor [tyle ze moj ma 6 lat] i ten sam problem. Jednak nie przeszkadza mi to za bardzo. Mój jednak przestaje piszczec natychmiast gdy go włączę , a piszczy tylko jak jest nieużywany parę godzin [np w nocy - rano mnie budzi :D] Pozdro PS. ale to i tak świetny monitor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...