motofan Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Witam,mam taki problem iż z tydzień temu niechcący przytrzasnąłem matrycą koncówkę kabla sieciowego. W wyniku tego zdarzenia na matrycy powstała rysa,nie jest ona głęboka,ani jej nie widać podczas pracy na lapku.Jedynie widać ją jak laptop stoi wyłączony,strasznie mi to przeszkadza.Moje pytanie,czy ktoś wie jak coś takiego można usunąć? I czy wogóle można? Może ktoś ma podobne doświadczenia? Z góry dziękuję za wszystkie rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 gdzies juz bylo takie pytanie, sluzy do tego jakas specjalna pasta.Jak to wyglada w praktyce trzeba by bylo sprawdzic w praktyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Na Allegro wielką popularnością cieszą się pasty usuwające takie ryski. Przeszukaj Allegro - a na pewno znajdziesz. Słowa kluczowe: LCD, pasta, kryształy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Wielkie dzięki za odpowiedzi,biorę się za szukanie na allegro :) EDIT Niestety po przeszukaniu allegro nic takiego nie znalazłem,może akurat w tym momencie nie ma :( Edytowane 15 Października 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Tylko sprawdz najpierw na czym innym niz laptop czy ta pasta bedzie dzialac. Zeby czasami nie bylo jeszcze gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 popieram przedmówce. chyba nie polepszysz niczym sprawy tylko pogorszysz. w najlepszym wypadku rysa zniknie ale wokolo pojawi sie wyswiechtane od szorowania kółko/pasek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...