Martyr Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Czy komus ta karta dziala z Windowsem 64 bit? Czy moze tylko ja mam takie problemy? Przy instalacji sterownika do windows 64 bit pojawia sie komunikat thunk.exe i zaraz potem inf file missing. W windowsie XP i 2003 karta dziala wysmienicie. Posiadam szafira X550 256 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mi ta karta dziala prawidlowo na win64.Sprobuj zainstalowac 64 bitowe stery ze stronki ATI Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ma ten sam komunikat!@! Probowałem wielu starow i nic z tego. Ktos wie jak tego przyczyna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...