blackvwhite Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 chcem kupic ta karte graficzna tylko nie wiem czym dokładnie roznia sie od siebie te dwie karty? pierwsza to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21346 a druga http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21347 co to znaczy ze jedna jest box a druga bulk i ktora lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Token Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) a nie lepiej dozucic te 81zl i kupic http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22676 i masz 12 potokow ??? przemysl to .... ja narazie czekam ze zmiana kompa az wejda x1xxx :] moze x800gto jeszcze stanieje :) Edytowane 15 Października 2005 przez Token Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackvwhite Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 popierwsze dałes mi link do dysku twardego po druie najbardzij mnie interesuje róznica miedzy box a bulk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Token Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ok link juz poprawiony i sorki za to. Apropo roznicy miedzy BOX a BULK to roznica jest taka ze jak kupujesz bulk to niedostajesz dodatkow do tego np: gier i chyba nie dostajesz w pudelku tylko w tym takim z babelkami nie pamietam jak to sie nazywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackvwhite Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 chyba cos ci cie pomylił z tym bulk i box bo wersja bulk jest o 6 zl droższa wiec nie moge wniej nie odstawać tych bajerów a w tańszej dostawac je !? prosze o dokladne odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Bo jest przecena i tak wyszło, ale i tak lepiej brać tego X800GTO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano_S Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Nooo ja też się dołączam do tego pytania bulk/BOX... gdzies na forum tweaka ktos napisał ze to jakiies róznice z chłodzeniem ale jakos niechce mi sie w to wierzyc... :/ ja kupuje FireBladea :P i moze odrazu czy wie ktos jak mozna go podrasowac bo wszyscy gadaja o innych GTO niż FireBlade :P :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 wersja Bulk jest wersja bez pudelka i zostanie wyslana w folii bombelkowej nie zawiera dodatkowych plyt z grami w niektorych nawet bez starownikow. Wersja bulk ma tez gorsze chlodzenie lub nie ma wcale czyli bedzesz musial dokupic sobie chlodzenie. Wersaja Box zostanie wyslana w firmowym pudełku z odpowiednimi sterownikami do kart i dodatkowymi plytami rozne gry itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Chłodzenie napewno ma... Nawet zdjęcie jest... To nie jest tak jak z prockami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Token Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) a ja mam takie pytanie: czy oplaca sie doplacac do wersji fireblade ktory ma podniesione standartowo tylko pamieci ??? edit: aha jak nie fireblade to ze zwyklych jaka lepiiej brac ?? ultimate (pasywne chlodzienie) czy zwykla z wiatraczkiem ? Edytowane 16 Października 2005 przez Token Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zalezy czy chcesz miec cisze, czy szum jak nad morzem :) Czytalem, ze ta karta nawet z pasywnym chlodzeniem swietnie sie kreci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Token Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) no na nVision podkrecili ja do 550MHz/1140MHz wiec chyba nie jest zle :] wiec sie na nia skusze :) edit: ale dodatkowy wentyl i tak bede musial zalozyc bo przy takich taktowaniach grafa uzyskala 110*C :]] Edytowane 16 Października 2005 przez Token Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dasz Arctica TC za 8zł z allegro i bedzie zimno i nieslyszalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...