AirMax Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Hej. podlaczam dysk do usb i w momencie wlozenia wtyczki USB komp wogole nie reaguje.. zainstalowalem ponownie stery do USB i wciaz to samo:(( a gdy podlaczam go do przedluzacza USB to monitor sie wygasza.. mam tam wazne dane!! HELP!! Edytowane 15 Października 2005 przez AirMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Hej! Możliwe że masz uszkodzoną płytę główną, ale może też być to wina oprogramowania. Sprawdź czy masz wszystko dobrze poustawiane w biosie. Weź dysk i sprawdź na innym komputerze, on też może być uszkodzony. spróbuj wyciagnąć dysk z obudowy i podłączyć go przez zwykłą taśmę ata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 siema! w boisie wszystko wporzadku, nic nie mam uszkodzone bo wszystkie inne urzadzenia pod usb mi chodza normalnie. to sie dzieje tez w trybie awaryjnym, a dysk u innych chodzi dobrze.. nie moge go podpiac pod tasme bo jest z kablem USB. to jest dokladnie ten http://www.znak.pl/index.php?cid=69&scid=6...D40WDXML400UETE prosze o pomoc.. musze odzyskac te dane! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dysk u innych chodzi dobrze.. .. musze odzyskac te dane! 1703473[/snapback] W czym problem? Przepisz dane na kompie który pracuje z tym dyskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Możliwe że nie wyrabia zasilanie USB(płyta+zasilacz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Skoro na innym kompie wszystko jest oki, to moze powod jest prozaiczny - walniete gniazdo/wtyczka USB (zwarcie itp.). pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jak dla mnie to płyta głowna nie obsługuje USB 2.0 i poprostu nie daje rady bo dysk chce za duże napięcie... To jest tylko mój domysł... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...