Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Nie, żebym się tam zczyjejś niewiedzy naśmiewał :) Ale trzymajcie się mocno krzeseł :))) http://twojepc.pl/b.php?id=16746 Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 No oczywiście, że sie nie można naśmiewać z ludzkiej niewiedzy... Dopra, jak gostek chce do p100 radeona, kit, niech ma.. ale jak zobaczyłem napis "co to są sterowniki?" to nie wytrzymałem i... puściłem... 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Pan nauczyciel teHniki ma tez problemy z ortografia.... no coz nikt nie jest doskonaly :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Mnie to nie smieszy widzialem takie rzeczy na wlasne oczy :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Hej ludziska- przecież to są jaja robione w żywe oczy!!! W pewne sprawy z tego posta jestem skłonny uwieżyć, ale włożyć kartę grafy w monitor- tu chyba ktoś przekombinował- nawet moja kobieta (lama totalna) takich rzeczy nie jest w stanie wymyśleć!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 rozłożyłem monitor to nie było tam żadnego gniazdka Moze se robi jaja, ale ja bym nie wpadl na pomysl, zeby wlozyc grafike do monitora :wink: Chociaz jak bylem maly to na sam monitor mowilem 'komputer' :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 rozłożyłem monitor to nie było tam żadnego gniazdka Moze se robi jaja, ale ja bym nie wpadl na pomysl, zeby wlozyc grafike do monitora :wink: Chociaz jak bylem maly to na sam monitor mowilem 'komputer' :oops: Jak ja byłem mały to komputer mieścił się pod klawiaturą :P , a obecnie dla moich pociech najważniejszą częścią kompa jest oczywiście monitor (tam coś się dzieje) i to dla nich jest komputer, a co do pudła (obudowy) to dla większości ludzi (nie tylko dzieci) to tylko tajemnicza skrzynka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 ale to jest przegięcie ;) żeby wsadzać radeona do "tego podłużnego czarnego" to trzeba byc niezłym bebsciakiem niechby się :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 miało byc bebsciakiem = debesciakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Mayor? Mozna chyba edytowac swoje posty i ew. zmieniac je :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Mayor? Mozna chyba edytowac swoje posty i ew. zmieniac je :wink: Mozna, mozna :) sek w tym, ze ma juz jeden wiecej do przodu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zylak Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 z czego wy sie smiejecie? ja wkladam bardzo duzo roznych kart do monitora i nie mam z tym problemow. aha, przy okazji, co wy z tym chlodzeniem woda? postanowilem sprobowac: wlaczylem komputer i polewalem go woda, a on zamiast sie chlodzic sie wylaczyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 a co do pudła (obudowy) to dla większości ludzi (nie tylko dzieci) to tylko tajemnicza skrzynka!Heh, mnie ktos sie spytal do czego jest ta duza szara "przystawka" :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zylak Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 trzeba bylo powiedziec ze to toster :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Muslalem ze nie mozna byc juz bardziej tempym a tu prosze ten artykul :D :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Hyh :lol: bez kitu ale zwala "kolega powiedzial ..." nie no co za typ az mnie brzuch ze smiechu boli, buehehe nawet jesli ktos se jaja robi to mi sie podoba :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 o qrwa, popłakałem sie ze śmiechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogbone Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 To jest z jednej strony śmieszne ale patrząc na to z innej strony to hmmm przykre troche. I pomyśl że taki nauczyciel później uczy te biedne dzieci które pewnie widzą więcej niź on... Tak to niestety jest w naszym kraju..... "Boże ty patrzysz i ...." :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 niestety mój przedmówca ma racje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasiu Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Ludziska to jest jedna, wielka ściema :!: :!: Oczywiście są listy serviceman'ów mówiące o tym jak to pan dzwonił bo mu się niebo pokazało na komputerze jak odszedł od swojego Nortona C (czy ktoś jeszcze pamięta te gwiazdki :) ) albo o tym jak to mu komputer nie działał a nie mógł sprawdzić, czy wtyczka jest włożona do kontaktu bo było ciemno, gdyż właśnie wybiło korki :D A tak z życia wzięte: dzwoni do mnie gostek z Lan'a "czemu qr.a net nie działa i że on chce sprawdzić pocztę na wp i kapa" a ja się go pytam, czy onet mu chodzi, on na to że jak najbardziej tylko mu się wp nie ładuje i mam natychmiast net naprawić :D Rączki opadają, dodam że to było grubo po 0000 Pozdrowienia dla wszystkich panów od teHniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Co do tego neta to mój koleś miał ostatnio problemy z necikiem a kolesie z service'u powiedzieli mu że to nie ich wina i niech lepiej se kupi nowego kompa, koleś ostatnio prawie wszystko w nim wymieniał. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 buahahahaahahahaha, nie moge sie opanowac :lol: buahahahaha, wspolczuje temu gosciowi, ale dobry jest tez jego kolega, powiedzial mu ze k.graficzna wpina sie do monitora :D buahahahah dobre :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 to było dobre :lol: :lol: :lol: a może SB Live do głośnika :lol: :lol: gość jest niezły myślałem że się poleje :lol: :lol: ale tak nie można się śmiać "bo ludzie nie wiedzo" :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Azeby zrobic wiecej miejsca na dyskietce trzeba nia potrzasnac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Spadlem z krzesla jak to przeczytalem :lol: Moze by tak nam dali w zamian te radeony a my im damy cos pod PCI ????????? Trzeba zagadac z kolesiem hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 za przeproszeniem: [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 mam niepotrzebne AMD PR75+ i zamienię na XP2000+ (ewentualnie 1600) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 ja im za takiego radeona maoge dac taka karte "tego podłużnego czarnego" z czterema wolnymi podstawkami pod chipy pamieci :D :D :D ale ten "nowoczesny" celek 500 terz jezt dobry muj 333 ma cos kolo 3 lat i wkarzdej chwili moge miec na 1h 500. a co wy chcecie od gosca ze chcial grafe do monitor wkladac moze nie zrozumial kolegi <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> mu powiedzial ze grafe sie podlancza do monitora :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ha ha ha ha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Mnie to nie smieszy widzialem takie rzeczy na wlasne oczy :P :P :PJa również :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...