Skocz do zawartości
Dr.Crash

Potrzebna szybka rada!!!

Rekomendowane odpowiedzi

witam. krotko i zwięzle. temat dotyczy twardego dysku, a dokladnie wyboru. modele to Maxtor DiamondMax+9 80 GB (ATA/133 8 Mb cache)- 6Y080P0, oraz WD 80 Gb WD800JB 8 Mb cache. Który <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> mam tylko 20 min na podjęcie decyzji, a ze na dyskach calkowicie sie nie znam więc proszę o fachową radę. Dzięki z gory. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaden z tych slabych dyskow. wszystkie testy mowia same za siebie. Bierz jakiegos seagate barracuda IV. lub jesli masz duuuzo kaski to lepiej wez Barracuda V który bije na głowe wszystkie maxtory caviary i inne wynalazki. Ja sam mam w komputerze Dysk CAVIAR i BARRACUDA IV i caviar rulez, aczkolwiek barracudzie nie dorównuje, wiec jak masz wybor to sie na barracuda decyduj a jak koniecznie z tych dwóch do bierz Western Digital Caviar!!! :D:D no rozpisałem sie ale mam nadzieje ze pomogłem. pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaden z tych slabych dyskow. wszystkie testy mowia same za siebie. Bierz jakiegos seagate barracuda IV. lub jesli masz duuuzo kaski to lepiej wez Barracuda V który bije na głowe wszystkie maxtory caviary i inne wynalazki. Ja sam mam w komputerze Dysk CAVIAR i BARRACUDA IV i caviar rulez, aczkolwiek barracudzie nie dorównuje, wiec jak masz wybor to sie na barracuda decyduj a jak koniecznie z tych dwóch do bierz Western Digital Caviar!!! :D:D no rozpisałem sie ale mam nadzieje ze pomogłem.  pozdro

Buahahahah o ktorych testach mowisz ? Bo ja zapraszam na twojepc.pl - tam jest Caviar 2 baraki IV i V i maxtor... oba baraki DAAALEKO w tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sam mam w komputerze Dysk CAVIAR i BARRACUDA IV i caviar rulez, aczkolwiek barracudzie nie dorównuje

:lol: stary powiedz mi, o co Ci chodziło w tej wypowiedzi bo nie zabardzo kumam.

A co do tematu to ja bym brał WD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...