Dr.Crash Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 witam. krotko i zwięzle. temat dotyczy twardego dysku, a dokladnie wyboru. modele to Maxtor DiamondMax+9 80 GB (ATA/133 8 Mb cache)- 6Y080P0, oraz WD 80 Gb WD800JB 8 Mb cache. Który <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> mam tylko 20 min na podjęcie decyzji, a ze na dyskach calkowicie sie nie znam więc proszę o fachową radę. Dzięki z gory. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 WD 80 Gb WD800JB 8 Mb cache z tego co widze to dosyc czesto jest chwalony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 zaden z tych slabych dyskow. wszystkie testy mowia same za siebie. Bierz jakiegos seagate barracuda IV. lub jesli masz duuuzo kaski to lepiej wez Barracuda V który bije na głowe wszystkie maxtory caviary i inne wynalazki. Ja sam mam w komputerze Dysk CAVIAR i BARRACUDA IV i caviar rulez, aczkolwiek barracudzie nie dorównuje, wiec jak masz wybor to sie na barracuda decyduj a jak koniecznie z tych dwóch do bierz Western Digital Caviar!!! :D:D no rozpisałem sie ale mam nadzieje ze pomogłem. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ja bym brał WD!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 bierz WD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Bardzo chwalony dysk :) i bardzo dobry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 WD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 WD nic dodać nic ująć ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Maxtor i WD o innych zapomnij teraz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jeśli ten Maxtor ma rzeczywiście 8 MB Cache to brałbym jego :D Powód: będzie ciszej niż WD - Maxtor ma olejowe łożyska! Według mnie Maxtory są wytrzymalsze na wysokie FSB! Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 WD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 zaden z tych slabych dyskow. wszystkie testy mowia same za siebie. Bierz jakiegos seagate barracuda IV. lub jesli masz duuuzo kaski to lepiej wez Barracuda V który bije na głowe wszystkie maxtory caviary i inne wynalazki. Ja sam mam w komputerze Dysk CAVIAR i BARRACUDA IV i caviar rulez, aczkolwiek barracudzie nie dorównuje, wiec jak masz wybor to sie na barracuda decyduj a jak koniecznie z tych dwóch do bierz Western Digital Caviar!!! :D:D no rozpisałem sie ale mam nadzieje ze pomogłem. pozdro Buahahahah o ktorych testach mowisz ? Bo ja zapraszam na twojepc.pl - tam jest Caviar 2 baraki IV i V i maxtor... oba baraki DAAALEKO w tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 WDC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ja sam mam w komputerze Dysk CAVIAR i BARRACUDA IV i caviar rulez, aczkolwiek barracudzie nie dorównuje:lol: stary powiedz mi, o co Ci chodziło w tej wypowiedzi bo nie zabardzo kumam. A co do tematu to ja bym brał WD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 dzieki wszystki. głosem większości wybór padł na WD. Jeszcze raz dzięki. :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ja bym wybral wc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 dajcie mu WD(wóde) hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...