Hirotaro Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Pewnie już temat był poruszany, ale wyszukiwarka każdy tekst wykrywa jako nie istniejący na forum. Czytałem wiele razy jak to ludzie zgłaszali problemy związane z chipsetem nForce3 i kartą GeForce6800. Chciałem się zapytać, czy ktoś posiada taką kombinację i czy problemy występują rzeczywiście oraz czy (i w jakis sposób) da się je rozwiązać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Mam Asusa v9999LE na Gigabyte K8NSC (nForce 3) i nie doświadczyłem jescze problemów z niestabilnością, zacinkami, freezami. Jednak pare osoób ma z tym połączeniem problemy. Poczytaj sobie o tym w tematach przyklejonych. Było już wiele razy omawiane. Edytowane 16 Października 2005 przez Kuba" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...