Skocz do zawartości
sephiroth85

Czy To Zasilacz?

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio zakupilem sobie nowa plyte abit as 8 i do tego p4 ht 1mb cache lga775 podlaczylem to do mojej obudowy i reszty troche starszych komponentow jak gforce 5900fx dwoma kosicami 333mhz twin mosa i jedna infiniti. mam to tego rowniez 2 dvd romy 1 to jakis noname a druga to nagrywarka nec-a twardy dysk segate na ata. Na sammy poczatku mialem problemy z instalacja samego windowsa gdyz pokazywal ze win nie jest kompatybilny z acpi biosu lecz pozniej po wlaczeniu standardowego komputera przeszlo! w koncu po zaistalowaniu wszystkiego komputer strasznie wolno chodzil a byle jaka aplikacja powodowala prawie 100% uzycie procka! Dzis rano podczas wlanczania kompa nie chce mi zaskoczyc karta graficzna a za razem monitor gdy wylcze obudowe i wlacze ponownie karta zacznie pracowac wiatraczek zaczyna sie krecic po chwili wylanczajac sie jakby zostawal odlaczony doplyw energi. czy to wina mojej glupoty i podlaczenia tego cacka do zasilacza firmy etech 460xp i spalenia sobie karty czy to poprostu padniety zasilacz?? jak tak to jaki polecacie??

New Thermaltake TR2 Black Silent (19dB) 430W czy Ultra quiet 500W Q-tec power supply, PSU, 120mm fan, czy Q-Tec 500W Low Noise ATX PSU. z gory dziekuje!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi