Deex Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam przed zrobieniem z mojego athlona 2600 wersje mobilna mial chyba npiecie 1.65(niepamietam juz wiec moge sie mylic) a po tricku z mostkiem L5 napiecie ktore dostaje procek spadlo do chyba 1.5 (i tak powinno byc :D ) i sie zastanawiam teraz czy jak go mam krecic to dac takie napiecie jakie mial oryginalnie czy to 1.5 wystarczy (oczwiscie cos tam podniose) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zobacz ile da się wyciągnąć MHz'ów na 1,5V, a jak Ci będzie za mało to wtedy będziesz podnosił. Mój na 1.5V robi spokojnie 2GHz. Dziwne pytanie IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 wyjdzie w praniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) bo niewiem jakie minimalne napiecie on potrzebuje do podkrecania w tej chwili mam 2.5GHz na napieciu 1.6V Edytowane 16 Października 2005 przez Deex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 to chyba juz jest podkrecony? jak bedzie sie wieszac system to mu troszku dolozysz voltow i dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) ja tam wogle teraz wode zakladam i znowu wiecej MHz a jak juz sie wnerwie to se pelta zaloze i do 3 Ghz dojde :lol: Edytowane 16 Października 2005 przez Deex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 na standardowym napieciu, to moze byc ciezko, tym bardziej ze jeszcze zmniejszonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...