mistrzuś Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Leadatek Winfast 6800gt za 880 zł. Nowy wszystkie parametry standardowe. Czy to uczciwy produkt czy jest w tym jakiś haczyk? :) Jeżeli nie ma takiego haka to będzie najbardziej opłacalna do zakupu karta graficzna. :rolleyes: :rolleyes: Edytowane 22 Października 2005 przez mistrzuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Pewnie to tylko taki wabik bo towaru w sklepie BRAK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Pewnie to tylko taki wabik bo towaru w sklepie BRAK. 1702230[/snapback] dokładnie <_< chociaż ceny 6800 powinny spadać B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Na komsadzie była ta karta za 890 pln, ale coś jej teraz nie widzę tam... co do haka...karta jednoslotowa (mniejsze chłodzenie)...i ktoś mi coś wspominał że nie ma dodatkowej wtyczki od zasilania...:|...potwierdzi to ktoś ??... W sumie za <900 zł to najlepszy chyba wybór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 podobno to były na zwykłych 6800 chyba, tlyko odblokowane czy cos, ale faktycznie karty brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tEREk-071 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 zakupilem ta karte na komsad ale od tygodnia nie przychodzi wiec mam ich w nosie .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzuś Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Tutaj karta ta kosztuje 999zł i ktoś już ją kupił bo jest napisane że: "klineci którzy kupili tą katę kupili także....". Może ktoś kupił to w tym sklepie?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 przy kazdym produkcie jest tak napisane ;] dla picu zeby ktos sobie kliknal i bycmoze przez przypadek kupil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertb Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Kupiłem tego z Komsadu 2 tygodnie temu za 890zl Pełny GT bez żadnych haczyków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzuś Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Kupiłem tego z Komsadu 2 tygodnie temu za 890zl Pełny GT bez żadnych haczyków ALE FARCIAŻ TERAZ WSZĘDZIE KOSZTUJE PO MINIMUM 1099ZŁ :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ta karta ma 12/5 i 250mb ramu a nie 16/6 i 250mb ramu jak klasyczne gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzuś Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ta karta ma 12/5 i 250mb ramu a nie 16/6 i 250mb ramu jak klasyczne gt Czemu tak mówisz? Kupiłem tego z Komsadu 2 tygodnie temu za 890zl Pełny GT bez żadnych haczyków Czemu Norbert miałby się pomylić?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 ja za swoja dalem w komsadzie rok temu 1500zł, (promocja byla), wiec wierze, że Norbert ją wyhaczył za 890zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) http://www.komsad.pl/sklep,740,16163895,67...n,228761,0.html mozna samemu sprawdzić, ale ja widze 12 potoków o vertexach nic nie napisali, jak toś ją zakupił to prosze podac jakieś wyniki wzgledem leadteka 128mb 16/6 mozliwe ze to łakomy kąsek... Edytowane 31 Października 2005 przez def Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertb Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Def dales linka do zwyklego 6800 bez GT do tego na AGP Te ktore byly w promocji to 6800GT 256MB 16/6 PCIe Z tego co widzialem nie ma ich juz w komsadzie Karta wypas,bez żadnych haczyków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...