pasqd Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Proboje zainstalowac Win xp, ale po pierwszym restarcie wszystko siada. Wylatuje mi napis "Brak systemu operacyjnego" i nie wiem co mam z tym klopsem zrobic. Dysk jest nowy i na pewno dobry. Taka sama sytuacja z Win2k, ale w98 instaluje sie bez problemow, wiekszych. Wszystkie podzespoly sa sprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dysk napewno w pelni sformatowany? zworki od master\slave dobrze poustawiane? kable trzymaja sie mocno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasqd Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dysk sformatowany jak mozg blondynki a kable trzymaja sie jak politycy stolkow :P ogolnie wszystko jest jak byc powinno czy instalowanie xp jest uczulone na jakies urzadzenia? biosy? chipsety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Podaj konfig kompa. To wtedy się powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasqd Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 proc: p3 - 600, plyta: ABIT BE6 II/UDMA 66, ram: 384 dimm noname, graf: gf2 mx400 noname, dvd, nagrywarka i wszystko co powinno byc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mialek kiedys podobne kwiatki. okazalo sie ze padl ram. poproboj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zostaw w kompie 128 lub 256mb ramu. To powinno poprawić sytuację. Po zainstalowaniu systemu, zamontuj wycjągnięte kości i powinno być git ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompi Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Phii....Windowsy to g****. Lepiej zaopatrz się w jakiegoś Linuksa albo BSD. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasqd Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Normalnie mnie moja szczeka 32-bitowa (kompatybilna z w32) opadla... Czy ja sie kogos pyta'm co jest lepsze? Ja wiem co jest lepsze! Podwawelska jest lepsza. //koniec OT Ramce mowicie? Sprobojem, bedzie duzo zabawy, bo sa 3 kosci i ktora jest walnieta... Ale i tak dziex, moze jakies inne pomysly jeszcze? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Próbuj z tymi ramami, XP i 2000 są bardziej czułe na ramy, niż 98 i dlatego tak wychodzi, jak wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasqd Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A jednak nie wychodzi tak jak wychodzi... Niestety :( Sprawdzalem ramy po kolei, wszystkie 3 kosci, 4 albo 5 razy probowalem windowsa instalowac i nic. Raczej niemozliwoscia jest, coby wszystkie walniete byly. Jakies inne pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...