durek5 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam wszystkich ponownie po dość długiej przerwie :).Obiecałem sobie że już niebęde przebywał natym forum ale zaistniał problem i postanowiłem tu wrucić.Co było to było.A więc jestem w sieci lokalnej w której jest 14 komputerów.Jeszcze do niedawna stał unas serwer ale zmienił się admin i postawił router :( na serwerze były wrzucone stronki www wtym moja,jednak po likwidacji serwera stronki znikły.I tu rodzi się moje pytanie:Czy na swoim kompie moge zrobić serwer??Jeżeli tak to Bardzo Prosze szanownych użytkowników o porady,sugestie itd.Z Góry dziękuje.PS:Jeżeli źle umieściłem temat to Prosze Adminów o przeniesienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) mozesz, ale musisz miec odblokowane porty na routerze edit: bo inaczej dostep bedzie tylko z poziomu sieci wewnatrz Edytowane 16 Października 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A chyba taki admin zablokował, bo zawsze tak jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 musisz mieć IP na zewnątrz sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...