konnik_tl Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 mam mały problemiki, ostatnio zauważyłem że win mi się długo ładuje więc zapodałem BOOTVISTA żeby sprawdzić co go tak spowalnia i o dziwo pojawił się problem z dyskiem. czy ktoś może wie co to oznacza disk write caching is disabled!! i jak to naprawić??dzięki za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 mam mały problemiki, ostatnio zauważyłem że win mi się długo ładuje więc zapodałem BOOTVISTA żeby sprawdzić co go tak spowalnia i o dziwo pojawił się problem z dyskiem. czy ktoś może wie co to oznacza disk write caching is disabled!! i jak to naprawić??dzięki za odpowiedź! 1702449[/snapback] w menadżer urządzeń w gałęzi stacje dysków wybierz właściwości dysku i przejdź do zakładki zasady i tam zaznacz optymalna wydajność i buforowanie zapisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...