Marcinek1991 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mam problem. Od pewnego czasu, nie mogę zagrać w żadną grę online. Mogę się logować na konta itp, ale nie wykrywa mi żadnych serwerów. Nie jest to problem z wersjami gier, bo mam wszystkie spatchowane i updatetowane w najnowszych wersjach. Wygląda, że coś jest blokowane. Nie mam FW, w Windowsie wszystkie porty odblokowane. Mam neostratę, ale nie na firmowym modemie, tylko na routerze ADSL - AR710u. Czy router może blokować sam z siebie jakieś porty? Cały cyrk, pojawił się po reinstalce windozy. Mimo już 3 reinstalek, nic się nie zmieniło. Mam jeszcze Norton Anty Wirus z ochroną aktywną. Tylko, że miałem go też wcześniej, więc go nie podejrzewam. Nawet ściągnięte ostatnio ET TC, nie widzi swoich serwerów. Może ktoś pomóc? BTW - Nie tylko tu się o to pytam... więc proszę o nie odsyłanie do for tematycznych. (Tam też się pytam i jakoś nikt nie umie mi pomóc...). I jeszcze nie wyswietla mi sie ta strona http://www.mocnykij.cba.pl/klany/klany.htm dlaczego ? wszystkim moim kolegom sie wyswietla a mi nie chce :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ADSL - AR710u. Czy router może blokować sam z siebie jakieś porty? standardowo ten router blokuje wszystkie porty, a jezeli nie zmieniales konfiguracji, to pewno tak jest, zakladka port forwarding nie mogę zagrać w żadną grę onlinea to jednak dziwne bo mam ten sam router, zablokowane porty i jakos moge grac bez przeszkod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...