Skocz do zawartości
Marcinek1991

Router

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Od pewnego czasu, nie mogę zagrać w żadną grę online.

Mogę się logować na konta itp, ale nie wykrywa mi żadnych serwerów.

Nie jest to problem z wersjami gier, bo mam wszystkie spatchowane i updatetowane w najnowszych wersjach. Wygląda, że coś jest blokowane. Nie mam FW, w Windowsie wszystkie porty odblokowane.

Mam neostratę, ale nie na firmowym modemie, tylko na routerze ADSL - AR710u.

Czy router może blokować sam z siebie jakieś porty? Cały cyrk, pojawił się po reinstalce windozy. Mimo już 3 reinstalek, nic się nie zmieniło.

Mam jeszcze Norton Anty Wirus z ochroną aktywną. Tylko, że miałem go też wcześniej, więc go nie podejrzewam.

Nawet ściągnięte ostatnio ET TC, nie widzi swoich serwerów.

Może ktoś pomóc?

BTW - Nie tylko tu się o to pytam... więc proszę o nie odsyłanie do for tematycznych. (Tam też się pytam i jakoś nikt nie umie mi pomóc...). I jeszcze nie wyswietla mi sie ta strona http://www.mocnykij.cba.pl/klany/klany.htm dlaczego ? wszystkim moim kolegom sie wyswietla a mi nie chce :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ADSL - AR710u.

Czy router może blokować sam z siebie jakieś porty?

standardowo ten router blokuje wszystkie porty, a jezeli nie zmieniales konfiguracji, to pewno tak jest, zakladka port forwarding

nie mogę zagrać w żadną grę online

a to jednak dziwne bo mam ten sam router, zablokowane porty i jakos moge grac bez przeszkod

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi