[Dante] Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Posiadam 2x256 MB TwinMOS'a na kościach Winbond'a, lecz na mojej płycie głównej nie jestem w stanie wykorzystać ich potencjału, z powodu braku możliwości ustawienia wysokiego napięcia. W miejscu gdzie zakupiłem te TwinMOS'y mam możliwość wymienić te 2x256 MB na 2x512 MB. I teraz mam jedno pytanie: Skoro "High Voltage" odpada, to jakie pamięci najbardziej opłaca mi się zakupić - mając na uwadze możliwość zwiększenia ich taktowania i zmniejszenia timingów. Hynixy D43? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Skoro "High Voltage" odpada, to jakie pamięci najbardziej opłaca mi się zakupić - mając na uwadze możliwość zwiększenia ich taktowania i zmniejszenia timingów. Hynixy D43? 1702498[/snapback] nie prosciej zrobic railmoda na pistolet klejowy i miec 3.3v na pamiątkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Dante] Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Możesz przybliżyć tego moda? Czytałem o jednym modzie na VDIMM ale nie miał on nic wspólnego z klejem pistoletowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Możesz przybliżyć tego moda? Czytałem o jednym modzie na VDIMM ale nie miał on nic wspólnego z klejem pistoletowym. 1702522[/snapback] robisz zwykłego railmoda[schematów poszukaj na googlu] tylko że zamiast lutowac, kleisz pistoletem . ot cała filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Dante] Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No OK, ale odnośnie tych pamiątek... Jakaś opinia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...