RS Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 witam mam okazje zmienuic swojego ecs k7s5a na shuttle ak321, (doplata 70 zł)niestety niemam czasu zeby czegos sie dowiedziec o tej plycie, mozna w niej zwiękrzac zasilanie dla procka albo w miare plynnie fsb ? ma dzielnik 5 ? zdaje sie na Was i z gory dzieki za odp Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 poprawka to jest shuttle ak 32A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jest na KT266A, obsługuje SDR i DDR a różnica w cenie hurtowej to +25zł do twojej płyty. Dzielnik 5 ma twoja płyta. Zadaj sobie pytanie czy warto przesiadać się na wolniejszą jednostkę, no chyba że masz problemy ze stabilnością twojego kompa. Pozdr. Sorry że tylko tyle, ale nic więcej o tej płycie nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 !?!? szto ? k7s5a na sis 735 jest szybsza od tego kt 266a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 !?!? szto ? k7s5a na sis 735 jest szybsza od tego kt 266a ?Wg mnie tak. Miałem wcześniej tą płytę i GF3Ti200 i miałem o kilka procent wyższe wyniki (Sandra 2002, PCMark2002, 3DMark 2001 i 2000) niż na obecnej płycie, a wszystko na niekręconym TB1,33. Pozdr. SIS735 nie jest złym chipsetem, tylko akurat ta płytka ma często problemy ze stabilnością, ale to już inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 to olac niebende zmienial. Kluczem do stabilnosci k7s5a jest po 1. wydajny zasialcz o stabilnym napieciu 2. dobrze dobrane pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 to olac niebende zmienial. Kluczem do stabilnosci k7s5a jest po 1. wydajny zasialcz o stabilnym napieciu 2. dobrze dobrane pamiecijak kazdej plyty glownej. odkryles ameryke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 22ga minela, topic niewazny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...