mechl!k Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 No to ja nie będe cie wyśmiewał i powiem ze: jeszcze NIE wyszło. Narazie jest tylko demko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 No to ja nie będe cie wyśmiewał i powiem ze: jeszcze NIE wyszło. Narazie jest tylko demko. A nawet dwa. Single i multiplayer. www.gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Moze gral juz ktos w demko tej gry bo ja jakos niemogie sobie go sciagnac . pierwsza czesc dla mnie osobiscie byla za***ista :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ano ja grałem i nie moge sie doczekać całości :lol: demko jest zajebiste choć krutkie. I także lubiłem pierwszą część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Czy w demku dalo sie zauwazyc lepsza inteligencje przeciwnikow? Bo w jedynce byla do [gluteus maximus]! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wlasnie przed chwila sciagnalem ale podczas 2 prob uruchomienia wyje.balo mnie do windowsa :| Wywala mnie podczas trwania filmiki, ktory strasznie tnie - moze mam za slaby config :| Ok, uruchamiam trzeci raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 mój kumpel na p933 i GF 1 miał straaaaszne zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 IMHO nic specjalnego. Kudy tam AI z IGI2 do Unreala 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 gralem w multi i nie przypadlo mi do gustu , jedynka byla nawet nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mi osobiscie sie podobało zajebiście nagrałem sie w demo duuuuuuuuuuuzo przeszedlem je chyba na każdy możliwy sposób ja na bank jak sie pojawi pełna wersja to ja pomęcze ładnych pare godzin :-) a ze demko było za krótkie to tez sie z tym zgadzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 :D grałem w demko i zapowiada sie całkiem fajna giera, choć spodziewałem sie lepszej grafy a tu tylko engine podrasowany z jedynki. AI przeciwników w/g mnie wyrażnie poprawiony, nareszcie mają trochę więcej pomysłów nie jak tylko dobiec do alarmu...musze mieć całą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 oby nie bylo magicznych zmartwychwstan przeciwnikow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Wszystko od pierwszej częście będzie lepsze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A nie wiecie kiedy premiera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 " 2003-02-19 PC Game ISOs IGI-2: Covert Strike © Codemasters 102x15 MB DEVIANCE " --- ;) .premiera wlasnie miala miejsce ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 mniam :twisted: 2003-02-19 PC Game ISOs IGI-2: Covert Strike © Codemasters Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Wlasnie na nForce wylookalem ;D, a wczoraj jeshcze w demko gralem :) ,hm ,masz ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 :o Poczestuj linkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Niemam gierki jeshcze, tylko wiem ze wyszla ,z www.nForce.nl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 demko ci chodzi bez problemu ? bo mam obwis z moim radkiem (zreszta to samo pisza w readme ) trzeba dac force vertex shader on bo tekstury kaszani w readme pisze ze to wina nie dopracowanych sterow ati :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 skasowane- igi 2 niestety do niczego innego sie nie nadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Aż tak źle ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 skasowane- igi 2 niestety do niczego innego sie nie nadaje...a co az taki syf?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Co sadzicie o tej grze???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 to juz jest ktorys post z koleji :| szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 niby taki syf, szkoda bo multiplayer-owa beta bardzo mi sie podobała.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja narazie mam to dopiero co zainstalowane.. Nie mam tylk0o fazy zeby siasc wieczorkiem i pograc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 juz dawno sciagniete , pograne, skasowane :wink:Kufa skad wy to macie?? Ja szukam i kiepsko mi to idzie, malo kto ma:( eMule :twisted: Wedlog mnie #1. Znacznie lepszy od Kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 juz dawno sciagniete , pograne, skasowane :wink:Kufa skad wy to macie?? Ja szukam i kiepsko mi to idzie, malo kto ma:( eMule :twisted: Wedlog mnie #1. Znacznie lepszy od Kazaa Juz mam od wczoraj:) DC, eMule dla mnie jest za trudny;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 witam mam pytanko mój sprzęt ,ustawienia normal 1600x1200 low detale wiekszość, tnie jak cholera ,a z dysku czyta nawet jak w miejscu stoję ,czy u was też tak jest? kurde nie wiem może te 256 ramu 354mhz brakuje ale nie wiem sam czy z 512 też bedzie dobrze ,podobnie mam w unrealu ogólnie spoko ale jak się zczynają strzały to fatality sie robi i rzeżnia :( czy te 512ramu bedzie lekiem na mój problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...