Skocz do zawartości
k2

Project IGI 2: Covert Strike

Rekomendowane odpowiedzi

Mi osobiscie sie podobało zajebiście nagrałem sie w demo duuuuuuuuuuuzo przeszedlem je chyba na każdy możliwy sposób ja na bank jak sie pojawi pełna wersja to ja pomęcze ładnych pare godzin :-) a ze demko było za krótkie to tez sie z tym zgadzam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D grałem w demko i zapowiada sie całkiem fajna giera, choć spodziewałem sie lepszej grafy a tu tylko engine podrasowany z jedynki. AI przeciwników w/g mnie wyrażnie poprawiony, nareszcie mają trochę więcej pomysłów nie jak tylko dobiec do alarmu...musze mieć całą..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz dawno sciagniete , pograne, skasowane  :wink:

Kufa skad wy to macie?? Ja szukam i kiepsko mi to idzie, malo kto ma:(

eMule :twisted: Wedlog mnie #1. Znacznie lepszy od Kazaa

Juz mam od wczoraj:) DC, eMule dla mnie jest za trudny;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanko

mój sprzęt ,ustawienia normal 1600x1200 low detale wiekszość, tnie jak cholera ,a z dysku czyta nawet jak w miejscu stoję ,czy u was też tak jest?

kurde nie wiem może te 256 ramu 354mhz brakuje ale nie wiem sam czy z 512 też bedzie dobrze ,podobnie mam w unrealu ogólnie spoko ale jak się zczynają strzały to fatality sie robi i rzeżnia :( czy te 512ramu bedzie lekiem na mój problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi