ManiekB Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Drzwi koło wieżyczki automatycznej? No nie mam wiecej pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 kurde ludzie to proste robisz wszystkie punkty i idziesz pod 6 bierzesz snipera i oczekujesz na priboja sledzisz snajpera czy nikt do niego nie strzela po tym gra toczy sie dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 w punkcie 6 niema snajpera jest spory kawałek daley ale niepowiem poszłem do punktu 6 iiiiiiii góweno :!: znalazł ktoś możę opis do tej gry w sieci ?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Musza byc wszystkie bramy otwarte i zabici snajperzy na budynku nad bramami i tam musisz stac (moze wziałes tylko jedna snajperkę)spróbuj na nia przełaczyc i sprawdzic przez wizjer celownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam wersje 1.0 i kicha :cry: czy jest mozliwe robienie save w kazdym miejscu?? a moze jest jakas latka HELP ME 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 poziom easy - 5 save'ow na misje poziom medium - 3 save'y poziom hard - 0 save'ow o ile mnie pamiec nie zawodzi save'owalo sie w HQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2f Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ja IGI 2 PRZESZŁEM I MOŻNA ZAPISYWAC ALE TYLKO KILKA RAZY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2f Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 MUSISZ WZIAŚĆ SAJPERKE I ZEJSC NA DUŁ I PUJCS W STRONE WYJŚC IA TO JEST TAM GDZIE MOZESZ W KAZDEJ CHWILI WYJŚĆ MAM PYTANKO A PRZESZŁES TA GRE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jak w temacie. Mam problem z 14 misją. nie wiem jak wykończyć tych gości bo ciągle włączają alarm. Jest jakiś sposób? Może ktoś zna stronke z opisami? Bartson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 SZUKAJ bo bylo. Nawet ktos na tym forum dawal linka do stronki z solucja do gry, wiec szukaj!! Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 www.gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 wie co ta misja pikus :wink: co innego ta nastepna AIR STRIKE no ale robisz tak: 1. rozwalasz tych 3 kolesi co sie poszli poopalac (hehe) z cichej broni lepiej bo oni maja wtedy kiepska orientacje z kad strzelasz. 2. skrecasz w lewo, idziesz w kiedunku punktu 1(sprawdzisz na mapie gdzie on jest) ale musisz pozbyc sie tych kolesi co tam stoja ci na drodze ale w taki sposob aby zaden nie dobiegl do alarmu! (bo inaczej po misji) jak wykonasz pierwszy element to idziesz dalej (tutaj mozesz uzyc dragunova sprawdzalem ze najlepiej zza krakow na lezaco) zeby wybic kolesi ale znowu uwazaj aby zaden mocarz nie dolecial do alarmu. potem to w zasadzie jest juz proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markomarecki1 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja jestem chyba w 19 misji-platforma startowa i zatrzymałem się na 3 zadaniu i niemam pojęcia co zrobić(najpierw trzeba włożyć jakiś chip do rakiety a co dalej).Może ktoś przeszedł tą gierę i może mi pomóc markomarecki1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...