reed Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Nie ma kodow, sa tylko trainery Ale to dla lamerow :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 co ja poradze że on nie u ie jej przejść :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 co ja poradze że on nie u ie jej przejść :D Mozesz cos poradzic, zapodaj mu na przyklad PACMANa :lol: :lol: :lol: Jak dojdzie do wprawy, to wtedy cos mocniejszego :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 co ja poradze że on nie u ie jej przejść :D Mozesz cos poradzic, zapodaj mu na przyklad PACMANa :lol: :lol: :lol: Jak dojdzie do wprawy, to wtedy cos mocniejszego :lol: :lol: :lol: No to ja bym mu jeszcze polecał pasjansa, zeby doszedł do wprawy we władaniu myszką :lol: w koncy w projekcie bez tego by sie trudno grało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jestem w misji Prison Escape, wybiłem cały personel co do nogi, pootwierałem wszystkie bramy wracam do ciupy po Priboi'a a on siedzi w klatce i ni cholery nie wiadomo jak do niego wejść, żadnego przycisku nie ma przy drzwiach, wszystkie dostępne komputery w budynkach już zaliczyłem. Jak sprawdzam zaliczone obiekty to mam wsio comlete oprócz ostatniego i nie wiem co robić. Help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jestem w misji Prison Escape, wybiłem cały personel co do nogi, pootwierałem wszystkie bramy wracam do ciupy po Priboy'a a on siedzi w klatce i ni cholery nie wiadomo jak do niego wejść, żadnego przycisku nie ma przy drzwiach, wszystkie dostępne komputery w budynkach już zaliczyłem. Jak sprawdzam zaliczone obiekty to mam wsio comlete oprócz ostatniego i nie wiem co robić. Help! Poprostu poczekaj w bramie wyjsciowej. Pribori sam przyleci po chwili, dopiero wtedy zacznie sie niezla jazda :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ale 6 obiekt to sciana ciupy i jak do niej podchodzę to nic sie nie dzieje. Czyli czekac mam przy wyjsciu głównym z kompleksu? Bo jak tam pobiegłem i przekroczę wyjście to: Mission Failed! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ale 6 obiekt to sciana ciupy i jak do niej podchodzę to nic sie nie dzieje. Czyli czekac mam przy wyjsciu głównym z kompleksu? Bo jak tam pobiegłem i przekroczę wyjście to: Mission Failed! :? Nie masz wylazic poza brame, wtedy fakt, miszyn fajled. Poczekaj poprostu stojac wewnatrz niej. Pribori napewno przyleci, jezeli wykonales wszystkie punkty, i pobiegnie do ciezarowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ok. dzięki wielkie reed, ta giera jest po prostu miód :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ok. dzięki wielkie reed, ta giera jest po prostu miód :wink: Zgadzam sie ze miodzio :) Jednak ma dosc powazny feler :? Za krotka jest, jak juz sie wprawisz tak pozadnie, to niestety koniec :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 o jezu, nie jest on znowu taki zły, wolfensteina prawie przeszedł, i dużo innych gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Szukalem wszedzie solucji do IGI 2 ale ni ma nigdzie. nawet na wp. gry nie ma, jest tylko jakis cienki poradnik. moze wie ktos gdzie mozna znalezc opis przejscia????? z gory dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=169&P...&PART=20&PAGE=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a na przyszlosc www.gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja wlasnie se kupilem orginal i zaraz ide instalowac. Ten poradnik tez na pewno mi sie przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr@volt Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Witam, Kupiłem sobie ostatnio kompa za 3000zł i ze względu na sentyment do ATI i niski budżet wybrałem HIS ATi Radeona 9000Pro 64MB. Wszystko do tej pory w standardowych rozdzielkach śmigało i śmiga nadal, ale mam problem z IGI 2 !!! Podczas ruchów pojawiają się takie dziwne pobłyski na tle (góry, podłoże...) zainstalowałem Catalisty 3.6 i dalej tak samo... :cry: Czyżby nadal ATI było dyskryminowane nawet przez takich znanych producentów gier ??? eeeh... Może da się to jakoś zniwelować ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zainstaluj najnowsze stery do mobo jak to nic nieda to kombinuj ze sterami do grafy-nie zawsze najnowsze sa najlepsze. A i jeszcze jedno na jakim systemie siedzisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Jest to kwestia ustawienia trybu filtrowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Witam, Kupiłem sobie ostatnio kompa za 3000zł i ze względu na sentyment do ATI i niski budżet wybrałem HIS ATi Radeona 9000Pro 64MB. Wszystko do tej pory w standardowych rozdzielkach śmigało i śmiga nadal, ale mam problem z IGI 2 !!! Podczas ruchów pojawiają się takie dziwne pobłyski na tle (góry, podłoże...) zainstalowałem Catalisty 3.6 i dalej tak samo... :cry: Czyżby nadal ATI było dyskryminowane nawet przez takich znanych producentów gier ??? eeeh... Może da się to jakoś zniwelować ??? eh bylo juz o tym kilka razy, nauczcie sie szukac naprawde bo warto :twisted: btw wylacz w opjach gry Vertex fx (cos takiego :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 mam problem w misji gdzie uwolnić mam priboya z więzienia. a dokładnie w miejscu gdzie rozwalić mam dwóch strażników bramy rozwalam ich dwóch i nic :/ rozwalam całą baze i nic !! których strażników mam rozwalić ?? bo mnie szlak trafi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 dodam że jest to misja 9 UCIECZKA Z WIĘZIENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 HHEEEELLLLPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Trzeba wejsc tam gdzie sa ci straznicy po ich zabiciu i zabrac ich snajperki po tym fakcie gra idzie dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 tesz ma ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 kurcze kicha z tym wszystkim owieram 3 bramy pokazuje że zadanie 5 skończone wchodze na dach budynku, zbieram snajperke i NIC SIE NIE DZIEJE :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 kurcze czy nikt juuż nie gra w IGI2 ?? : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A wykonałes punkt 2 tzn znalazłes cele Priboja i otworzyłes dzwi te koło wiezyczki z karabinem (chyba tez go wyłaczyłes) jak tak to u mnie po wzieciu snajperki gra szłą dalej. Po znalezieniu priboja na dach gdzie te snajperki i powinnien właczyc sie film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 wykonałem punkty: 1 2 3 4 5 ale 6 nie moge bo zbieram tą przeklętą snajperke i nic sie nie dziejeeeeeeeee :( a o które drzwi chodzi ?? chyba byłem wszędzie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...