IamWeasel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zakup tunera się zbliża, więc poszukałem w necie i znalazłem kilka: Winfast 2000XP RM AVACS SmartTV PixelView Connexant 878 a może coś innego? Przede wszystkim ma być tani, ma działać i nie zabierac mi 50% mocy procka, nie musi mieć radia, musi mieć stereo i odbierać kablówkę :) Do 150zł. Nie dołożę więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ja mam winfasta i naprawde na niego nie narzekam. można przyczepic sie jedynie do oryginalnego oprogramowania które pozwala na zapisanie tylko 60kanałów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 No właśnie słyszałem że to oryginalne oprogramowanie do winfasta tandetne i to jego główna wada. Powyżej 60 kanałów nie bede używał, więc to nie problem. To chyba się na niego zdecyduję bo firma Leadtek do mnie przemawia, kumpel ma tuner firmy krzak i mu nie działa pod XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 No właśnie słyszałem że to oryginalne oprogramowanie do winfasta tandetne i to jego główna wada. Powyżej 60 kanałów nie bede używał, więc to nie problem. To chyba się na niego zdecyduję bo firma Leadtek do mnie przemawia, kumpel ma tuner firmy krzak i mu nie działa pod XP. 1703166[/snapback] nie jest tandetne. jest bardzo dobre, jedyna wada to własnie ilosc tych kanałów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...