CCC13 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Mam seagate-a st33232a i poptrzebuje do niego firmware najlepiej w versjii 0,42 lub 0,43. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 ktos kiedys pisal na forum ze sie zwrucil do segate'a o to to odpowiedzieli ze moga to w seriwsie zalatwic ale nie udostepnia plikow tajemnica firmy byc moze z dyskami jest jak z wypalarami ze powiedzmy masz talerz 60Gb a firmware ogranicza do 40 i jedna tasma robi kilka rodzajow dyskow (taniej talerze pewno malo sie w cenach roznia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Mozliwe. bo wrzucilem firmware do flashromu przez willeprom-a i pokazuje mi tam jakis dysk 1,2 GB czy cos takiego, plik jest sandarrdowy do kilku modeli, ale niwiem jak to ustawic na ten konkretny model. A zaje***** niechce mi sie wylutowywac jeszcze raz flashromu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...