Melsoon Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 mojemu nauczycielowi grały zeby kiedyś nie wytrzymałem jak zaczeła lecieć shakira dostał kopa w szczenę i przestało :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneR Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A to nie jest rozmowa na cb radio ?? Albo jakies wojskowe pogaduchy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 heh to jest prawda u mnie tez nieraz slychac jakies ruskie radio w glosnikach (Logitech X530) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Rozne cuda sie dzieja na swiecie. Moze jakso te glosniki zbieraja fale radiowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 @nightstalker Co się dzieje gdy do kompa podłączysz tylko słuchawki (bez głośników zew.)? Wtedy też słuchać to radio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_gentos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja również miałem kiedyś przyjemność słuchać w głośnikach ruskich hitów ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja również miałem kiedyś przyjemność słuchać w głośnikach ruskich hitów ;pDochodze do wniosku.... po co mi SB X-Fi skoro jacyś ludzie i tak będą obniżać moja jakość dźwięku :( To przez cewki w komputerze, te najbliżej karty dźwiękowej, lub jego układu. Zalej je, może to coś pomoże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Temat roku? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1984 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a sprawdzales czy kable miedzy karta dzwiekowa a glosnikami sa dobre? wystarczy ze maja slaby ekran i tak sie bedzie dzialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 zasilacz w głośnikach jest jebnięty, miałem taką sytuacje w 1 z kompów jakie sprzedawałem ... kosulowałem to z elektronikiem ... bez względu gdzie, jakie zasilanie i tak dalej sprawa wyglądała tak samo ... można było słuchać radia maryja (bo najbliżej nadajnik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja miałem to samo w swoich Logitech 5.1 X-530 (to że odbierają fale radiowe to ich wada techniczna, maja tak wszytkie modele i było to poruszane). Ja zdjąłem maskownice z subwofera i radia już nie odbierają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymus007 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ale za taki to chyba nie trzeba płacić abonamentu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw7 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Powim Ci tyle!!! Nie jesteś sam LORD WADER nas atakuje :wink: . A tak na poważnie to ja też tak czasem miałem jak TIR przejeżdżał obok mnie. Słyszałem jak kierowca się porozumiewał z centralą... Poza tym jeśli podkręcałeś CPU i nie masz chipsetu nForce2 to pozwiększeniu FSB równiesz zwiększasz inne szyny. To często jest wina tego. :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...