Mar_lesniewski Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam wszystkich!! Mam takie pytanko. Mam radeona 9550 firmy gigabyte(128mb/128bit) ostatnio zainstalowalem sobie najnowsiejsze catalysty 5.10 wczesniej mialem omegi na catalystach 5.9 chcialem sobie pograc w fife 2005 i co sie okazalo.... Gra sie tnie!! w 1024x768 16b w high detalach. zastanawilem sie czym to moze byc spowodowane, gralem juz w ta gre majac o wiele slabszego radeona 9200se 64b i gralem w high detalach i 1024x768 16 b i sxie nie cielo. Zaczolem wiec sie bawic driverami zainsatlowalem jakies starsze catalysty i w sumie jest poprawa. Czy ktos mi moze pomóc i powiedziec co zrobic by to normalnie dzialalo bo nie mam zamiaru przegladac wszytkich driverow po kolei i sprawdzac na ktorych cos dziala plynnie. Moze ktoś mial taki sam problem jak ja i zna rozwiaznie. Z góry dzikuje Jeszcez dodam ze reszta kompa tp duron 1600Mhz 512mb Ram Twin Moss cl2.5 Asus kt400 a7v8x-x. PS. Karta nie jest potkręcona bo mam jakis no name(megabajt czy cos) zasilacz 300 W a sie na forum naczytalem jak ludzie pala czesci od kompa na no-nemowych zasilaczach wiec jakos nie chce ryzykowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 To jest chyba wina naszych kart ze na najnowszych sterownikach mam gorsze efekty w grach do twojej karty polecam Omega Drivers 2.6.71. Mi tez na sterownikach Catalys 5.10 gry takie jak GTA SA czy Doom 3 sie ciely a gdy wgralem te omegi gry dzialaja plynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_lesniewski Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Własnie o to chodzi ze mialem te omegi i tez zbytnio to wypasienie nie dzialallo tez sioe przecinalo;/;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Omega Drivers 2.6.71. wczoraj testwoałem i pod fifa 2005 na moim radku najlepiej chodza. te wrtkrasty xt blado wypadły u mnie :? i w 3dmakrach tez njlepiej jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...