DrKleiner Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam, mam taki problem moja obudowa Tracer Tro-585. Gdy ją dotknę a nawet jak poruszę biurko chwieję się strasznie. <_< :blink: Nie wiem co jest tego przyczyną. Jak to zwalczyć?? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 moze masz jedną tą małą nużkę nie równą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mialem Tracera Tro-575 i tez sie chwiala, choc stala na rownej powierzchni. Te budy chyba juz tak maja, bo w mojej cala blacha na spodzie wyginala sie na zewnatrz i do srodka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Sprawdzałem te nogi wszystko jest OK. Jakieś inne sposoby. RECALL udało Ci się jakoś temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Tak, udalo mi sie temu zaradzic poprzez zamontowanie nozek od starego big towera. Teraz buda jest super stabilna, tzn byla, bo juz jej nie uzywam. A nozki wygladaja tak: http://img48.imageshack.us/img48/8024/nozki1tt.jpg Edytowane 16 Października 2005 przez Recall1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dzięki, czyli wina nóżek rozumiem?? A jak by je tak wywalić i żeby komp stał bez nich?? Zdało by to egzamin?? :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Jesli blacha w Twojej obudowie jest sztywna i nie wygina sie, to moze to byc wina nozek. Jak chcesz to usun je i mozesz kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 podłóż kartke z papieru jak pod szafe sie podkłada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ciekawe... :D spróbuje :) ale raczej wywalę te nóżki albo wyciągane z starego 486 tylko musze go wyciągnąć z piwnicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...