Kama7 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 tzn. jaki nowy system, windowsa przeinstalowalem i dalej sie ukazuje to okno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Twoj opis problemu zmusil mnie zebym uklakl i zaplakal... :mur: moze oswiec nas co to za problem (juz nie wpsominajac ze nalezalo to zrobic w temacie postu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Bez kitu kolego powiedz o co Ci chodzi, bo tu nic nie wynika :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama7 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (niepotrzebnie utworzylem nowy post a pytanie bylo wczesniej :P) Witam Mam nastepujacy problem. Po zainstalowaniu linuksa i pozniejszym sformatowaniu partycji linuxowej jak i windowsowej, ukazuje mi sie nadal okienko wyboru systemu. Jak to usunac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 fixmbr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 fdisk /mbr tak tez mozna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...